MASTERSTUDIES

Естествени науки Глазгоу - Естествени науки programs Глазгоу Естествени науки, Глазгоу

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Глазгоу е най-големият град в Шотландия, с население от около 600 000 в самия град, или над 2 милиона, ако околните градове на Clydeside агломерация се вземат под внимание.

Естествени науки Глазгоу - Take your MSc Глазгоу. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Естествени науки, Глазгоу Filter

MSC приложна физика

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Това е професионално курс по приложна физика за всеки, който има опит в физическите науки или инженерство. ...

Научете повече