Filter
Магистратури MSc
Великобритания England Canterbury Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Дигитални медии Canterbury - Дигитални медии programs Canterbury Дигитални медии, Canterbury

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

До известна степен в дигиталните медии ще ви помогне да разберете цифрови промени в медиите, културата и обществото и прилагат тези знания в практиката, в медиите и творческите индустрии, и по-нататъшно обучение. Ще бъдат снабдени с умения, които могат да се прилагат към настоящите и бъдещите развития в дигиталните медии, социални медии, компютри и други характеристики на технологията.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Кентърбъри е исторически град катедрала, а името означава "Кент хора " и крепостта ". Това е дом на четири университета и няколко други висши учебни заведения, които обхващат 25% от възрастното население на Кентърбъри.

Дигитални медии Canterbury - Take your MSc Canterbury. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Дигитални медии, Canterbury

Степени
Място
Великобритания
England
Canterbury
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Цифровият визуален ефект MSc ви улеснява с усъвършенствани умения, познания и разбиране на цифрови ефекти с висока разделителна способност, за да ви помогне да станете ви ... [+]

Тази програма е изцяло ориентирана към настоящите индустриални нужди, технологии и практика и осигурява непосредствен път в изключително желаната творческа индустрия. Успешните ни бивши студенти работят в Лондон и за международни компании в области от телевизионната графика до архитектурната визуализация.

Той обхваща 3D моделиране, текстуриране, осветление, рендиране, процедурна анимация (плат, косми, козина, динамика), напреднали композиции и цифрови ефекти с висока разделителна способност. Въпреки, че стремежът на програмата е към филмови специални ефекти и анимация от висок клас, стандартите и техниките, които научавате, ще ви позволят да работите в много други области на цифровите ефекти.... [-]

Великобритания Canterbury
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски