MASTERSTUDIES

MSc Stade - MSc programs Stade - MSc Stade

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

MSc Stade - Take your MSc Stade. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Общото управление (бизнес администрация) Магистър (магистър)

PFH Private University of Applied Sciences
MSc
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Курсът Генерален мениджмънт с магистърска степен е насочена към завършили програма степен по икономика студент или възпитаник. Той се класира за задачи с управленска отговорно ...

Научете повече

Магистър по наука по композити - Фокусна авиация

PFH Private University of Applied Sciences
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Магистърската степен по композити (фокус върху авиацията) е предназначена за инженери и завършили математика и природни науки с професионален опит, които биха искали да получа ...

Научете повече