MASTERSTUDIES

MSc Хайлброн - MSc programs Хайлброн - MSc Хайлброн

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Heilbronn е град в северната част на провинция Баден-Вюртемберг, Германия, известен с виното индустрия. Това е много важна икономически център в Хайлброн-Franken региона. Тя има население от повече от 100 000 жители. Heilbronn града има няколко висши учебни заведения.

MSc Хайлброн - Take your MSc Хайлброн. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по мениджмънт

TUM School of Management Heilbronn
MSc
<
Редовно
<
4 семестри
Английски
Кампус

Вие сте получили бакалавърска степен по инженерни науки или естествени науки? Сега искате да разширите перспективата си с бизнес изследвания? Тогава магистър по мениджмънт в Х ...

Научете повече

Магистър по психология с фокус върху клиничната психология и психологическото овластяване

Diploma University of Applied Sciences
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
5 семестри
Немски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Магистърската програма "Психология с фокус върху клиничната психология и психологическото овластяване" обучава завършилите, за които се очаква разнообразна сфера на дейност. В ...

Научете повече