MASTERSTUDIES

Геопространствени технологии Филаделфия - Геопространствени технологии programs Филаделфия Геопространствени технологии, Филаделфия

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Настоящите инженери или студенти по инженерство, особено тези, които се интересуват от науката за Земята, могат да направят проучването на геопространствените технологии интригуващо. Геопространствените технологии могат да се състоят от инструментите и технологиите, използвани при създаването на карти и изучаването на географията.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Филаделфия е най-големият град Pennsylvania държавата. Наред с висшите учебни заведения на града е известен с изкуството и културата. На източния бряг, Филаделфия е втората най-студент концентрирана град.

Геопространствени технологии Филаделфия - Take your MSc Филаделфия. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Геопространствени технологии, Филаделфия Filter

MS в геопространствени технологии за геодезия

Thomas Jefferson University
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Геодезигментът надхвърля традиционното разбиране за географията, като по този начин изисква многоизмерна представа за околната среда, включително промените в населението, наше ...

Научете повече