MASTERSTUDIES

Геопространствени технологии Luleå - Геопространствени технологии programs Luleå Геопространствени технологии, Luleå

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Геопространствените технологии могат да включват сателити и географски информационни системи, които събират и интерпретират данни и изображения на сушата и морето за анализ. Индивидите, които се интересуват от изучаването на инструментите, използвани при разбирането на определени метеорологични условия, както и културното развитие, често намират геопространствени технологии, които представляват интерес.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Luleå е крайбрежен град в северната част на Швеция. Той е разположен в Norrbotten County и има над 44 000 жители. Той е дом на Lulea University технологичен.

Геопространствени технологии Luleå - Take your MSc Luleå. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Геопространствени технологии, Luleå Filter

Магистър по строителство, със специализация в минното дело и геотехническото инженерство

Luleå University of Technology
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Интересувате ли се от геотехническото и минното инженерство? Искате ли да имате инженерни инструменти, които са важни за развитието на нашето бъдещо общество? Тогава тази двуг ...

Научете повече