MASTERSTUDIES

Геологични науки Малайзия - Геологични науки programs Малайзия Геологични науки

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Geoscience програми обикновено разглеждат теми като историята и еволюцията на планетата Земя, структурите на минерални залежи и в световен мащаб разпространението на замърсители. Студентите, които са завършили курс по темата може да отидат на независимо проучване в областта на науките или кариера в лаборатория.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Геологични науки Малайзия - Take your MSc Малайзия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Малайзия here!

1 резултата за Геологични науки, Малайзия Filter

MSC в петролен Geoscience от курсовата работа & дисертация

Universiti Teknologi PETRONAS
MSc
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Petroleum Geoscience е interdiciplinary поле, което се прилага принципите Geoscience и количествени методи в търсенето и развитието на търговските нефтени и газови находища. Т ...

Научете повече