MASTERSTUDIES

Геоинформатика Италия - Геоинформатика programs Италия Геоинформатика

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която студентите придобиват след две години на интензивни занятия. Повечето магистратури от тип MSc съчетават редовни занятия и изнасяне на научни изследвания.

Като отрасъл на науката и инженерството, геоинформатиката може да разгледа проучването на земните и водните повърхности с цел събиране, представяне и анализиране на данни. Често изискващи бакалавърска степен за влизане в полето, геоинформатичните програми варират от асоциирани до докторски нива.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Геоинформатика Италия - Take your MSc Италия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Италия here!

1 резултата за Геоинформатика, Италия Filter

Магистър по геоинформатика

Politecnico di Milano
MSc
Февр. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърска степен по геоинформатика е първата в Италия и използва дългогодишния опит на Politecnico di Milano в областта на околната среда, геоматиката и компютърните науки, ...

Научете повече