MASTERSTUDIES

Геоинформатика Австрия - Геоинформатика programs Австрия Геоинформатика

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Бъдещи или настоящи инженери, заинтересовани от геодезическата технология, използвана в приложения като картография, може да проявяват интерес към проучването на геоинформатиката. Като отрасъл на инженерството, геоинформатиката може да се съсредоточи върху технологията, събирането, съхраняването и анализа на географията.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Геоинформатика Австрия - Take your MSc Австрия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Австрия here!

2 резултата за Геоинформатика, Австрия Filter

Магистър по управление на пространствената информация

Carinthia University of Applied Sciences
MSc
Окт. 2020
<
Редовно
<
4 семестри
Английски
Кампус

Откакто GPS, мобилните телефони и Интернет са станали неразделна и необходима част от ежедневието, ролята на географските информационни системи (ГИС) вече не може да се оспорв ...

Научете повече

Магистър по геотехника и хидравлика

Graz University of Technology (TU Graz)
MSc
<
Редовно
<
4 семестри
Английски
Кампус

Магистърската програма по инженерни науки "Геотехнически и хидравличен инженеринг" продължава четири семестъра и се състои от един етап от изследването. Включва по-з ...

Научете повече