MASTERSTUDIES

Географски науки Малайзия - Географски науки programs Малайзия Географски науки

Магистър (MSC): Тези програми са програми за следдипломно обучение за хора, които наскоро са завършили бакалавърските програми и искат да подобрят своите знания на задълбочен и по-научно ниво.

Географските науки са дисциплина, която се занимава с изучаване на планета Земя в различни нейни аспекти. Студентите, които изучават тази област, могат да научат за планетата и как хората живеят и взаимодействат с нея, и да овладеят различни технологии, които се използват за анализ на данни.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Географски науки Малайзия - Take your MSc Малайзия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Малайзия here!

1 резултата за Географски науки, Малайзия Filter

MSC в петролен Geoscience от курсовата работа & дисертация

Universiti Teknologi PETRONAS
MSc
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Petroleum Geoscience е interdiciplinary поле, което се прилага принципите Geoscience и количествени методи в търсенето и развитието на търговските нефтени и газови находища. Т ...

Научете повече