close

Филтри

Преглед на резултатите

Генетика Норвегия - Генетика programs Норвегия Генетика

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за упра… Научете повече

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Генетика Норвегия - Take your MSc Норвегия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Норвегия here!

Свиване
format_list_bulleted Филтри

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Като , Норвегия

Крайни срокове за кандидатстване за норвежки, северни, европейски / ЕИП и швейцарски граждани: 1 юни ... +

Крайни срокове за кандидатстване за норвежки, северни, европейски / ЕИП и швейцарски граждани: 1 юни -
MSc
Редовно
2 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук