MASTERSTUDIES

MSc Penryn - MSc programs Penryn - MSc Penryn

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Penryn е град в Корнуол с 62 сто жители, но това е един от най-древните градове и тези земи са дори се появи в книга Domesday. Това е част от Комбинираната университети в Cornwall проекта.

MSc Penryn - Take your MSc Penryn. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по изкуствен интелект за игри

Falmouth University
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Интересувате ли се от изкуствен интелект? Искате ли да изследвате приложенията на AI в игрите? В Falmouth ще работите с художници и дизайнери в студийна среда, за да тествате ...

Научете повече