MASTERSTUDIES

MSc Рио де Жанейро - MSc programs Рио де Жанейро - MSc Рио де Жанейро

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Бразилия предлагат висше образование, която се финансира частично за тези студенти, които биха искали да следват висшето образование. Те трябва да бъдат на възраст между 18 и 35 години. Тази система за висше образование дава възможност на студентите да се научат на практически умения, които им позволяват да се изправи пред предизвикателствата на 21 век.

Този град има много съоръжения за осигуряване на образование на всички нива. Някои от забележителните университети и колежи в този град са Рио де Жанейро State University и Федералния университет на Рио де Жанейро.

MSc Рио де Жанейро - Take your MSc Рио де Жанейро. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистърска и докторска степен по администрация

Brazilian School of Public and Business Administration
MSc
Ян. 2021
<
Редовно
<
21&nbsp;-&nbsp;48 месеца
Английски
Кампус

Програмата за завършване на академични студенти по администрация на FGV EBAPE е съставена от магистърската и докторската степен. в Администрация. Курсовете са взаимосвързани и ...

Научете повече

Магистър по комуникационни и потребителски практики

ESPM – Brasil
MSc
Февр. 2021
<
Задочно
<
4 семестри
португалски
Кампус

Програмата има за цел да обучава преподаватели и изследователи на високо ниво, с национален и международен опит, способни да извършват и ръководят изследователски, ръководни и ...

Научете повече