MASTERSTUDIES

Биология Wichita Falls - Биология programs Wichita Falls Биология, Wichita Falls

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми и как те преобразуват и консумират енергия за да поддържат процесите си в тялото и стабилност на жива система. Сферите на биологически изследвания се класифицират по тип на организми, тяхната сложност и метод на изследване.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Градът на Wichita Falls се намира в щата Тексас, където се класира 29-то най-голямо население. Той е наречен "Falls Town" и е домакин на голям университет предлагат двете специализанти и бакалавърски програми в най-различни професии. Тя също има две други институти в рамките на изтърпяване на Общността, както добре.

Биология Wichita Falls - Take your MSc Wichita Falls. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Биология, Wichita Falls Filter

Магистър по биология

Midwestern State University
MSc
Септ. 2021
Английски

Програмата по биология подготвя студентите да станат самодостатъчни, независими мислители, които работят усилено в научните изследвания. Завършилите програмата по биология чес ...

Научете повече