MASTERSTUDIES

Биология Норвегия - Биология programs Норвегия Биология

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Биология Норвегия - Take your MSc Норвегия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Норвегия here!

3 резултата за Биология, Норвегия Filter

Магистър по биология

UIT The Arctic University of Norway
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Уникалното географско местоположение прави UIT The Arctic University of Norway идеално място за изучаване на арктическата среда. Специализирайте в биологично поле, което ви ин ...

Научете повече

Norwegian University of Life Sciences NMBU
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Крайни срокове за кандидатстване за норвежки, северни, европейски / ЕИП и швейцарски граждани: 1 юни ...

Научете повече

Магистър по морска биотехнология

UIT The Arctic University of Norway
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Целта е да се образоват кандидати за биотехнологични умения като цяло, като по този начин се квалифицират за кариера в редица организации, включително такива, които са насочен ...

Научете повече