MASTERSTUDIES

Биология Люксембург - Биология programs Люксембург Биология

Степента MSc, или „магистър по науките“ е един от най-популярните варианти за висше образование на равнище „магистратура“. Тези програми продължават около две години; след това студентите придобиват магистърска степен, която съответства на международни образователни стандарти и има фокус върху научни изследвания.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Официалното име на страната е Великото херцогство Люксембург. То се намира в Западна Европа с немски език като официален. В страната има само един университет: Университет за Люксембург.

Биология Люксембург - Take your MSc Люксембург. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Люксембург here!

1 резултата за Биология, Люксембург Filter

Магистър по интегрирана системна биология

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази магистърска програма дава възможност на студентите да придобият по-задълбочени познания в областта на биологичните науки, като вземат предвид новите изчислителни и високо ...

Научете повече