MASTERSTUDIES

Биология Казахстан - Биология programs Казахстан Биология

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

При следване в програми по биология студентите изучават човешкото тяло, които може да служи като база за по-нататъшни изследвания в сфера на фармакология и медицинско училище. За тези, които искат да се занимават с академична наука, биологическото образование може да осигури брой възможности и придобиване на преподавателски опит и акредитиви.

Казахстан, официално Република Казахстан, е държава в Централна Азия, с по-малкия си част на запад от река Урал в Източна Европа.

Биология Казахстан - Take your MSc Казахстан. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Казахстан here!

1 резултата за Биология, Казахстан Filter

Магистър в областта на биологичните науки и технологии

Nazarbayev University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Биологичната наука е призната по целия свят като жизнена, нововъзникваща област на изследване. Магистърската степен по биологични науки и технологии осигурява отлична подготов ...

Научете повече