MASTERSTUDIES

Биология Гент - Биология programs Гент Биология, Гент

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми, тяхното функциониране, развитие, еволюция, и как различни фактори влияят върху живота на такива организми. Освен това, тук може да се изучават въпроси за това, как отделни организми взаимодействат с други в рамките на тяхната околна среда.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Гент е много известен в много неща. Образование-мъдрите, най-добрите висши учебни като Gent University са базирани тук. В оживен град е бил заплетени от различни университети и центрове.

Биология Гент - Take your MSc Гент. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

3 резултата за Биология, Гент Filter

Международен магистър по морски биологични ресурси

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
<
2 години
Английски
Кампус

Международният магистър по морски биологични ресурси (IMBRSea) е съвместна магистърска програма, организирана от десет водещи европейски университета в областта на морските на ...

Научете повече

Магистър по биология

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
<
2 години
Английски
Кампус

Магистър по биология има голямо влияние върху много области в науката и обществото. Изследователският домейн на самата биология е много широк и обхваща пълния спектър от разно ...

Научете повече

Магистър на науката в областта на морската и лазурната наука и управление

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
<
2 години
Английски
Кампус

Двугодишната програма Магистър по морски и лазерни науки и мениджмънт (океани

Научете повече