MASTERSTUDIES

Биология на човека Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Студент, заинтересован от възможността да развие своята кариера и потенциал за придобиване на успех, може да потърси работа по магистърска степен. На това ниво курсовата работа може да предложи по-напреднали теми и подробен подход, позволяващ на учениците да придобият по-задълбочени познания за определена област.

Какво представлява магистърска степен по биология? Програмата с този фокус често включва лабораторни упражнения и лекционни курсове, за да се гарантира, че студентите получават всеобхватно образование. Курсовете са разнообразни и могат да включват опции като метаболитна биохимия, имунология, изследователски методи, молекулярна основа на човешките заболявания, генетика и човешка физиология. Други възможни теми включват молекулярната биология, човешката репродукция, ендокринологията, фармакологията, вирусологията, медицинската микробиология, биохимичните техники, химията на биологичните взаимодействия, молекулярните методи в еволюцията и биотехнологиите.

Тези, които работят по магистърска степен по човешка биология, могат да придобият допълнителни таланти и умения, докато се занимават с класа. Те могат да включват по-добра способност за работа под натиск, по-добра комуникация и по-висока степен на творчество, които могат да направят някой по-ценен в работна среда и по-успешен в личните си занимания.

Може да отнеме три до пет години, за да завършите магистърска степен по биологична биология, в зависимост от програмата, която човек избере да преследва. С наличните възможности в университетите по цял свят, студентите трябва да проучат огромните финансови изисквания и да се свържат с колегите, за да получат повече информация.

Човешката биология е област, която може да бъде конкурентоспособна поради това колко е огромна и колко индустрии могат да се възползват от наемането на хора с подходящи умения и образование. Различни кариерни пътеки могат да бъдат преследвани от тези с такава степен, като биологичен техник, мениджър на здравни и медицински услуги, генетичен съветник, научен изследовател, здравен преподавател, биохимик, полеви изследовател, фармацевтичен учен, научен специалист или съдебен учен.

Ако се интересувате от по-напреднала кариера в областта на човешката биология, можете да помислите за получаване на магистърска степен в тази област. Научете повече за наличните програми е първото място, от което да започнете. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Биология на човека Filter

MS в биологичните науки

North Dakota State University - Graduate School
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Катедрата по биологични науки предлага следдипломно обучение, водещо до степени на магистър и доктор по философия. Магистърските степени са достъпни в Биология и Науки за окол ...

Научете повече

Магистърска степен по откриване на лекарства и транслационна биология

University of Edinburgh - School of Biological Sciences
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Тази магистърска програма ще ви помогне да проучите най-новите методи за разработване на лекарства и терапевтични съединения за хората и животните и средствата за контрол на б ...

Научете повече

Магистър по Молекулярна Биология, Медицинска Биология

Lund University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма има за цел да даде на студентите по молекулярна биология стабилна основа за кариера в медицински сродни области. Тези области са играли и ще продължат да играят ...

Научете повече

Магистър по биологично инженерство: "Човешко здравеопазване" (Льовен)

KU Leuven
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Интердисциплинарният магистър по биологична KU Leuven : Инженерната програма за човешко здраве (HHE) е посветена на обучението на следващото поколение експерти в областта на ч ...

Научете повече