MASTERSTUDIES

Атмосферни науки Швеция - Атмосферни науки programs Швеция Атмосферни науки

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Атмосферните науки са дисциплини, които се отнасят до земната атмосфера и нейното взаимодействие с различни други системи. Някои от областите на атмосферните науки включват атмосферна динамика, климатология, атмосферна физика и атмосферна химия.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Атмосферни науки Швеция - Take your MSc Швеция. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Швеция here!

2 резултата за Атмосферни науки, Швеция Filter

Магистър по науки за атмосферните науки, океанографията и климата

Stockholm University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Мислите за проучвания и кариера в климатичните промени, прогнозите за времето или предизвикателствата на околната среда? Нашата програма MSc ви позволява да персонализирате об ...

Научете повече

MSc по атмосферни науки и биогеохимични цикли

Lund University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Програмата на този магистър е мултидисциплинарна и предлага универсално образование в науките за атмосферата, преподавано от водещи учени в областта. Ще получите знания за шир ...

Научете повече