MASTERSTUDIES

Астрономия Унгария - Астрономия programs Унгария Астрономия

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Астрономията е широка област на знания, която включва изучаване на галактики, планети и звезди. Тази област за обучение може да включва много експериментални възможности, като например използване на местна обсерватория за записване на данни или пътуване до определено място за да станем свидетели на някое небесно събитие.

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Астрономия Унгария - Take your MSc Унгария. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Унгария here!

1 резултата за Астрономия, Унгария Filter

Магистър по астрономия

Eötvös Loránd University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Целта на магистърската програма по астрономия е да предостави изчерпателни познания по астрономия, включително свързани с интердисциплинарни области. Студентите ще придобият и ...

Научете повече