$close

Филтри

Преглед на резултатите

Английска литература Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистър е академична квалификация, предоставена на лицата, завършили програма на високо равнище на фокусиран върху експертиза в определена област. След като получава завършил степен, по-нататъшно проучване на нивот… Научете повече

Магистър е академична квалификация, предоставена на лицата, завършили програма на високо равнище на фокусиран върху експертиза в определена област. След като получава завършил степен, по-нататъшно проучване на нивото на д-р е една от многото възможности.

Може би се чудите, какво е магистърска степен по английска литература? Този курс на обучение дава на студентите с богат образование във всички области на английски проучвания. Курсова се предлага в значими литературни движения, индивидуални автори, исторически периоди, история на критика, лингвистика и филология. Целта е насърчаване на глобалната компетентност във всички периоди на английски език литературна традиция пред студенти избират да специализират в една единствена тема или област.

Предимства на магистърска степен обхващат както на професионални и лични живота на завършилите.Например, хората могат да се развиват засилено разбиране на консолидиране, обобщаване и представяне на информация, че е лесно разбираем и интересен за четене, умения, които могат да им помогнат да намерят нови възможности за заетост или предварително в текущите позиции.

Тъй като тази програма е на разположение в различни университети, разходи се различават в зависимост от местоположението на училището и продължителността на програмата. Учениците трябва да поискат информация за очаквания полети от отделните институции.

Завършилите с английска литература Магистър често намират работа, използвайки своите писмени и комуникационни умения чрез обучение, писане или редактиране. Типични индустрии включват медийна, издателска и академичните среди. Въпреки това, завършилите могат да намерят кариера в индустрии, вариращи от отношения и организации с идеална цел обществеността, право, бизнес, счетоводство, технология, и финанси.Позиции като работниците в държавната служба, държавни служители, работници здравни услуги, Paralegal и финансов анализатор са реалистични перспективи.

Пълно или непълно работно време класове могат да бъдат на разположение за активни професионалисти, които се нуждаят от по-голяма гъвкавост с учебния процес. Много съоръжения предлагат онлайн платформи за дистанционно обучение за допълнително удобство. За да се намерят най-подходящия училище за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
SUNY Old Westbury School of Education
Old Westbury, Съединени Американски Щати

Магистърът по образование в областта на грамотността е замислен като Pathway към професионалното сертифициране по грамотност на ниво детство (B-6) или юношество (5-12), или и ... +

Магистърът по образование в областта на грамотността е замислен като Pathway към професионалното сертифициране по грамотност на ниво детство (B-6) или юношество (5-12), или и двете. -
MSc
Английски
Кампус