Filter
Магистратури MSc
Съединени Американски Щати Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Актюерски науки Съединени Американски Щати - Актюерски науки programs Съединени Американски Щати Актюерски науки

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Актюерска програма науката често се предлага чрез отдел математика на колежа. Тези програми обикновено са много тежки за курсовете по математика и капак напреднал калкулации като смятане, както и теми, свързани с осигуряване и компютри.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Актюерски науки Съединени Американски Щати - Take your MSc Съединени Американски Щати. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Съединени Американски Щати here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Актюерски науки, Съединени Американски Щати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Central Missouri

Магистърска степен по актюерска наука и статистика е предназначена да отговори на нуждите на студентите в областта на актюерската наука, статистиката или свързаните с тях ... [+]

Актюерска наука и статистика

Магистърска степен по актюерска наука и статистика е предназначена да отговори на нуждите на студентите в областта на актюерската наука, статистиката или свързаните с тях области. Имате възможност да вземете широк спектър от курсове по статистика, актюерска наука, анализ на данни, както и компютърни науки. Учебната програма е предназначена да осигури силно обучение по количествено и статистическо мислене, както и умения, използващи статистически софтуер, включително R и SAS. Програмата е достатъчно гъвкава, за да позволи на студентите да концентрират курсове по аналогична научна или статистическа информация и може да осигури комбинация от курсове по статистика и компютърни науки за тези, които се интересуват от областта на науката на данните.... [-]

Съединени Американски Щати Warrensburg
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски