21 MSc Програми в Науки за земята в Съединени Американски Щати for 2024

MSc Програми в Науки за земята в Съединени Американски Щати for 2024Filter
    • Online USA

    Редовно обучение, Задочно обучение

    1 година

    Дистанционно обучение

    Английски език

    Онлайн магистърската степен по политика и управление на водните ресурси в East Central University се фокусира върху правото и политиката, науката за водата и проблемите на индианците. Научете се да разработвате решения, които са социално приемливи, политически жизнеспособни и екологично устойчиви.

    • Boston, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    2 семестри

    На територията на колежа

    Английски език

    С MS в областта на дистанционното наблюдение и геопространствените науки, възможностите ви за кариера са безкрайни. Частният, публичният и нестопанският сектор изискват специалисти с напреднали технически умения, които могат да организират и анализират масиви от пространствени данни. От правителствените отдели за планиране, отбрана и транспорт; до агенциите за околна среда, управление на ресурсите и обществена безопасност; за консултантски фирми, изследователски лаборатории и академични среди, вашите умения се търсят.

    • Houston, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Тази степен е предназначена за студенти, които желаят да придобият опит в прилагането на геологични знания и геофизични методи за намиране и разработване на запаси от нефт и природен газ. Студентите могат да се специализират в две фокусни области: геология и геофизика. Областта на фокуса върху геологията подготвя учениците да бъдат експлоратисти, със силни умения за използване на сеизмични и други геофизични методи, заедно с геоложки принципи за намиране на нефт и природен газ. Областта на фокуса върху геофизиката подготвя студентите да станат технически експерти в аспекти на сеизмологията на проучването.

    • Richardson, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за магистърска степен по геонауки (с дипломна работа) предоставя учебна програма, която е проектирана да бъде подходяща за много от днешните перспективи за кариера, особено за тези, завършили степента с дисертация. Завършилата програма подготвя студентите за работа в енергийния и екологичния сектор, геопространствените технологии в промишлеността и правителството или академичните среди.

    • Arlington, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    18 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    Степента на 30-кредитен час съдържа няколко опции, които са проектирани да бъдат тясно свързани с днешните перспективи за професионална кариера на геолози и еколози. Дипломната програма подготвя студентите за заетост в енергетиката и науките за околната среда.

    • St. Louis, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Студентите в магистърската програма по геонаука на Saint Louis Universityприлагат физика и химия, за да изучават процесите на Земята от повърхността до ядрото. Тези проучвания подготвят нашите възпитаници за разнообразни кариери в правителството, индустрията, консултациите и академичните среди.

    • Butte, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Английски език

    Има 6 възможности за обучение под магистърска програма по геоложки науки: геология (катедра по геоложко инженерство), хидрогеология (катедра по геоложко инженерство), хидрогеоложко инженерство (катедра по геоложко инженерство), геоложко инженерство (катедра по геоложко инженерство). по геоложко инженерство), геохимия (катедра по химия и геохимия), геофизично инженерство (катедра по геофизично инженерство).

    • Newark, Съединени Американски Щати

    На територията на колежа

    Английски език

    • West Lafayette, Съединени Американски Щати

    На територията на колежа

    Английски език

    Катедрата по земни, атмосферни и планетарни науки (EAPS) предлага дипломни изследвания, базирани на мултидисциплинарни принципи от математиката, физиката, химията, биологията, статистиката и компютърното моделиране, за да отговори на някои от най-предизвикателните интердисциплинарни въпроси за миналото, настоящето и бъдещето състояние на земната система и други планети. Много от изследователските програми включват работа на терен в САЩ и в чужбина. EAPS е добре оборудван със съвременни компютърни и лабораторни съоръжения за изчисление, визуализация и експерименти. Големи изследователски институции, колежи за губернаторски изкуства, правителствени организации и индустрия вече наемат бивши студенти.

    • Corvallis, Съединени Американски Щати

    Английски език

    Програмата ни за дипломирани специалисти „Океан, Земя и атмосфера“ е изградена върху международно признати преподавателски програми в рамките на CEOAS, като Oregon State University в Oregon State University момента е на 3-то място в света по океанография. Програмата OEAS сдвоява аспиранти с преподавателски съветници в избраната от студента зона на концентрация и насърчава бързото участие в научните изследвания в челните редици на съответната област.

    • Murray, Съединени Американски Щати

    Английски език

    Ние предлагаме две магистърски програми: MS в областта на науките за Земята и околната среда и MS в науката за устойчивост. Нашите програми подчертават по-задълбоченото разбиране на проблемите на околната среда и устойчивостта, които се срещат на регионално, национално и глобално ниво. Студентите могат да избират или дисертацията, или недисертационните опции за MS в областта на науките за Земята и околната среда. За магистърска степен по наука за устойчивост студентите попълват 6 кредитни часа от Практикума за устойчиво развитие.

    • College Station, Съединени Американски Щати

    На територията на колежа

    Английски език

    Петрофизиката е изследване на физико-химичните свойства на резервоарите (скали и течности). Това е първата подобна програма в Северна Америка и разглежда свойствата на подпочвените скални образувания и флуида в тези слоеве с особено приложение в индустрията за проучване и производство на нефт. Курсовата работа, включваща дипломния изследователски проект, е мултидисциплинарна програма с курсове по геология, физика и природен газ.

    • Durham, Съединени Американски Щати

    На територията на колежа

    Английски език

    Интересувате ли се от заобикалящата ви среда и привлича ли ви работа или кариера в морската наука? Вашите интереси се крият във водната сфера, по-специално в морската система, която включва океани, устия и атмосфера? Тогава имате късмет!

    • Santa Cruz, Съединени Американски Щати

    На територията на колежа

    Английски език

    Отделът за океански науки предлага степен на магистър по океански науки. MS степента на океанските науки може да бъде постигната чрез план I: дипломна работа (курсова работа и дипломна работа, минимум 44 кредита) или план II: изпит (курсова работа и писмен изпит, минимум 42 кредита).

    • Reno, Съединени Американски Щати
    • Las Vegas, Съединени Американски Щати

    Редовно обучение, Задочно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за управление на водните ресурси (WRM) е гъвкав, интердисциплинарен курс на обучение, водещ до степен магистър. Студентите работят със своя консултативен комитет, за да разработят курс на обучение, който им позволява да разберат по-добре проблемите, свързани с водата, в контекста на личните им интереси и съществуващите им умения.