Популярни категории

Магистратури MSc

Степен магистър на науките (съкратено MSc) е академична степен, която се присъжда от университетите по цял свят след успешно приключване на образованието в сфера на естествените науки или област, свързана с технологиите.

Следване в магистратура по естествени науки автоматически означава, че правите значителен принос в професионалната си кариера. Освен това разширените кариерни перспективи за сметка на магистратурите по естествени науки осигуряват на студентите възможнот те да развиват важни лични качества и да се подготовят за докторантура. Ключовите академични области на знания за магистратурите по естествени науки са - биология и науки за живота, бизнес, инженерство и технологии. Студентите, следващи в магистратури по естествени науки, обикновено трябва да изнесат научно изследване и успешно да изържат защитата, след което вече могат да спечелят степента.

Разнообразието от различни магистратури по естествени науки може да бъде огромно - не се оставяйте да ви спре! Започнете да търсите от най-популярните учебни програми по естествени науки, които също може да разгледате долу.

Последно добавени магистратури MSc

University of Bradford

Магистърска степен по устойчиво развитие

Януари 21, 2019
Тази нова програма има за цел да развие лидери с дълбоко разбиране на идеите, институциите, политиките и мрежите за устойчиво развитие, както и необходимите умения за критично мислене за информиране на политиката и създаване на дългосрочно въздействие. Той е проектиран и доставен от екип с най-съвременни научни изследвания и политически препоръки, които са страс… [+]тни за устойчивото развитие. [-]

Sheffield Hallam University

Управление на спортния бизнес

Януари 21, 2019
Тъй като спортната индустрия е свидетел на значителен растеж и превъзхожда много от основните сектори, времето не може да бъде по-добро за изучаване и работа в бизнес сферата на спорта.

Trinity College Dublin

Магистър по право и финанси

Януари 20, 2019
Магистърската степен по право и финанси ще гарантира, че завършилите са особено добре подготвени за справяне с бизнес предизвикателствата с разбиране както на правните, така и на финансовите аспекти, което е от решаващо значение за организациите, работещи във все по-динамичен и сложен свят. Ще бъде от полза за адвокатите, работещи в областта на корп… [+]оративното право, корпоративните финанси, фондовете, ценните книжа, финансовото регулиране, както и работещите в сектора на финансовите услуги. Много от заетите в корпоративните финанси в инвестиционните банки имат право, което прави програмата популярен избор за работещите в банковото дело, управлението на активи или регулирането. Тя ще предостави на хората необходимите умения и начини на мислене, необходими за успех в областта на правото и финансовите услуги. [-]

Университети в Република България

Променете място