MSc Международни банкиране и инвестиции

Общ преглед

Описание на програмата

Детайли на курса

Разчитайте на съществуващите си познания по финанси и икономика с внимателно проучване на международното банкиране и инвестиции. Ще научите за банковите регулации в целия свят и как икономическите фактори могат да повлияят на растежа на инвестициите и финансовата стабилност. Ще разгледате теории, свързани с разбирането на настоящите практики в бранша и в други страни.

Ще бъдете обучени от екип от помощници и ще можете да се възползвате от техния значителен опит в областта на икономиката и финансите, който включва консултантска работа с Международния валутен фонд.

В допълнение към силното международно измерение на този курс бихте могли да откриете, че работите заедно с ученици от цял ​​свят, споделяйки опит, нови идеи и различни начини на работа.

Предимства на курса

Курсът ви е международен във всякакъв смисъл - от комбинацията от студенти до фона на преподавателския ни състав до самото съдържание на курса - създавайки мултикултурна учебна среда, която да ви подготви за международния пазар на заетост. Нашият висококвалифициран и опитен преподавателски екип също носи ценни индустрии и контакти, така че ще се възползвате от идеална комбинация от теория и практика.

Научете от представители в най-горната част на банковия и инвестиционния сектор чрез нашата серия от гостуващи лекции. Предишни оратори включиха главния изпълнителен директор на Лондонската фондова борса, заместник-агента на Bank of England в Йоркшир и Хъмбър и партньор от счетоводната фирма Грант Торнтън.

Ще учиш в Розовата купа в нашия градски кампус, точно в сърцето на Лийдс и на прага на много финансови организации и професионални сервизни фирми с връзки към нашия университет.

Ще имате достъп до най-новия иконометричен софтуер Eviews, който е предназначен за иконометричен анализ, прогнозиране и симулация, както и за финансовите данни и софтуера на Thomson Reuters.

Изисквания за вход

Кандидатите трябва да имат поне втора степен на отличие или имат еквивалентен опит или обучение, обикновено в рамките на работната среда.

Всички кандидатури трябва да бъдат подкрепени с референция, академична или професионална.

Всички кандидати трябва да отговарят на изискванията ни за университетски английски език.

IELTS:

IELTS 6.0 без умения под 5,5 или еквивалентна квалификация. Университетът осигурява отлична подкрепа за всеки кандидат, който може да бъде задължен да проведе допълнителни курсове по английски език.

МАЙКИТЕ КАНДИДАТИ

Нашият университет приветства кандидатури от зрели кандидати, които показват академичен потенциал Обикновено изискваме известни доказателства за неотдавнашно академично проучване, например завършване на курс за достъп, но може да се има предвид и актуалният трудов опит. Моля, имайте предвид, че за някои от нашите професионални курсове всички кандидати ще трябва да отговарят на определените критерии за достъп и в тези случаи професионалният опит не може да се счита за място.

ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ

Ако сте чуждестранен студент, можем да Ви помогнем да сравните и удостоверите вашите квалификации. Моля, свържете се с нашия международен офис на адрес 44 (0) 113 812 1111 09.00 до 17.00 ч. От понеделник до четвъртък / от 09.00 до 16.30 часа GMT или по електронна поща internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

НУЖЕТЕ ДА ПОДОБРЯВАТЕ ВАШИТЕ АНГЛИЙСКИ ЕЗИКОВИ УМЕНИЯ?

Не се притеснявайте, ако нямате необходимото ниво на английски за избрания курс. Ние предлагаме широка гама от курсове, които са предназначени да ви помогнат да подобрите вашите квалификации и способности за английски език, повечето от които са акредитирани от Британския съвет.

Перспективи за работа

С специализираните познания за международния бизнес вие ще бъдете високо оценени от работодателите в международния финансов сектор. Вашият опит ще гарантира, че сте в добра позиция да превъзхождате съществуващата си роля или бихте могли да развиете перспективите си за заетост като търговски банкер, счетоводител, финансов анализатор или финансов мениджър.

  • Търговски банкер
  • касиер счетоводител
  • Финансов анализатор
  • Финансов мениджър

Кариерни съвети

Нашият екип за заетост и кариера предлага експертни съвети и множество ресурси, които да ви помогнат да изберете и натрупате работа. Независимо дали сте в първата или последната година, можете да говорите с членове на персонала от кабинета ни за кариера, които могат да Ви предложат съвет от написването на автобиография за търсене на работа.

Такси и финансиране

Студенти от Великобритания и от ЕС

Ученето на непълно работно време ви дава гъвкавост да се обучавате със свое собствено темпо. Поради това нашите такси за обучение се изчисляват с помощта на кредитни точки. Всеки модул, който изучавате, има стойност на кредитната точка. Повечето преподавани модули следдипломна квалификация имат стойност на кредитната точка 20. Обучението за студенти в този курс е 722,2 британски лири за всеки 20 модул за кредитна точка. За модули с различна стойност на кредитната точка тяхната цена може да бъде изчислена чрез умножаване на кредитната стойност на модула с цената на кредитна точка от 36,11 паунда. Сумата, която ще плащате, може да се увеличава всяка година в съответствие с инфлацията.

Международни студенти

Чартърните ставки за чуждестранни студенти не се показват автоматично, тъй като съществуват специфични изисквания за визи, които обикновено ограничават студентите да учат в Обединеното кралство на пълно работно време. Ако искате да заявите визовия си статус, можете да се свържете с Tier4 Compliance@leedsbeckett.ac.uk. Ако сте в състояние да учите на непълно работно време, моля, свържете се с fees@leedsbeckett.ac.uk за допълнителна информация относно таксите за обучение.

съоръжения

Библиотека

Нашата библиотека е отворена 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, всеки ден от годината, като ви осигурява достъп до специализирани книги и списания, учебни зали, компютри, мултимедийни съоръжения и отдаване под наем на медийно оборудване. Десетки хиляди от цифровите ресурси на Библиотеката ни, включително електронни книги, електронни книги и бази данни, могат да бъдат достъпни онлайн в момент и място, които са подходящи за вас.

Розовата купа

Rose Bowl разполага с впечатляващи учебни пространства, аудитории, конферентни зали и изключителна местна репутация на бизнес център. Rose Bowl поставя нашите студенти в центъра на динамичната бизнес общност.

Социални пространства

Нашите пространства за социално обучение обикновено включват персонални компютри, бюро и места за сядане, което ви позволява да учите и да се социализирате в спокойна атмосфера.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Свиване
Лийдс , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко