MS електротехника

Общ преглед

Описание на програмата

MS Електротехника

Степента на MS изисква най-малко 30 кредитни часове, специализанти курсове. В допълнение, всеки кандидат MS трябва да: (а) напиши магистърска теза и включва от 6 до 12 кредитни часове на научните изследвания в 30-часова програма, или (б) вземат MS изпит.


Най-малко 24 часа на кредитни общата 30 трябва да бъдат в 400 ниво или по-високо; и най-малко 12 от тези кредитни часа трябва да бъде в електрическо и компютърно инженерство, с изключение на изследователски или четене курсове.


Най-малко 18 кредитни часа трябва да бъдат спечелени в електрическото и компютърно инженерство на ниво 200 или по-висока.


За да бъде успешна в програмата възпитаник, студентът трябва да има солиден опит в областта на математиката. Ако смятате, че имате нужда от повече математика работа, моля консултирайте се с член на факултета на ECE, преди да продължите с официалната програма на обучение.


Всички опции теза План А MS студентите трябва успешно защитава дисертация. Изпитът трябва да се провежда от комисия от не по-малко от двама членове на ИКЕ на факултета и един извън член на факултета. Тази теза на защитата трябва да бъде попълнен на изпита MS от края на ноември за есен дипломирането или от края на април за пролет дипломирането. Консултирайте се с отдела за конкретни дати - сроковете варират всяка година. Тези срокове са ясно посочени на Graduate календар.


All непълно работно време и опционни извън теза редовни студенти трябва да преминат на Plan B - MS изпит, който може да бъде със срок проект или есе или устен изпит. Изпитът трябва да се провежда от комисия от не по-малко от двама членове на ИКЕ на факултета. Уверете се, че за завършване на MS изпит от края на ноември за есен дипломирането или от края на април за пролет дипломирането. Консултирайте се с отдела за конкретни дати - сроковете варират всяка година. Тези срокове са ясно посочени на Graduate календар.


MS студенти следва да разглеждат на ECE Изпит Блок-схема за изискванията за изпита.


Всеки MS кандидат, включително и студенти, които планират да преследва PhD, също трябва да обяви концентрацията на обучение. Концентрациите са организирани като три хода последователности. Целта е да се осигури дълбочина в образованието MS, за разлика от случайна извадка от курсове, с очакването, че учениците са в състояние да следват литературата в поне една концентрация изследвания след дипломирането. Областите на концентрация са: Signal / Обработка на изображения, Biomedical / ултразвук, свръхпроводящ Electronics, Solid-State Electronics, оптоелектрониката, VLSI / IC Microelectronics Design, Компютърен дизайн, полета и вълни, както и на новия MSEE с концентрация в Musical Acoustics и Signal Processing.


В долната част на тази страница е в списъка на одобрените курсове, необходими за успешното приключване на всяка концентрация. Препоръчваме ви да се отнася към електрическата и компютърно инженерство Катедра Бюлетин или попитайте Вашия съветник за актуална информация.


Области на концентрация и изследвания


Завършил изследвания Катедрата се разпределя приблизително в няколко категории, много от които се припокриват в зависимост от вида на научните изследвания, че студентът се задължава. Често като примери, сигнални и обработка на изображения проекти са важни биомедицински ултразвук и изпълняват в VLSI технология и оптико-електроника и твърдотелни електроника припокриват.

  • MSEE с концентрация в Musical Acoustics и обработка на сигнали
  • MSEE с концентрация в захранването / Смарт грид
  • Biomedical ултразвук и биомедицинско инженерство
  • Signal и обработка на изображения и съобщения
  • Integrated Electronics и компютърно инженерство
  • Свръхпроводимостта и Solid-State Electronics
  • Опто-електроника
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Rochester is one of the country's top-tier research universities. Our 158 buildings house more than 200 academic majors, more than 2,000 faculty and instructional staff, and some 10, ... Научете повече

The University of Rochester is one of the country's top-tier research universities. Our 158 buildings house more than 200 academic majors, more than 2,000 faculty and instructional staff, and some 10,500 students—approximately half of whom are women. Свиване