MS в психологията

Общ преглед

Описание на програмата

Lehigh University Psychology Department

Катедрата по психология в Lehigh University в Lehigh University е интензивно научноизследователски отдел, в който аспирантите и преподавателите работят съвместно в и в три области: когнитивна, развитие и социална психология. Много висшисти от нашата програма MS продължават до отличен доктор. и Psy.D. програми.

Завършете диплома по психология - със специалности по когнитивна, развиваща и социална психология. Завършилата програма по психология в Lehigh University в Lehigh University е селективна, интензивна за научни изследвания програма, която се фокусира върху когнитивната, развитието и социалната психология - и нашите преподаватели и студенти често работят в пресечната точка на тези области.

Катедрата приема основно докторска степен. студенти, които получават магистърска степен в процеса на работа за докторантурата. Но всяка година няколко квалифицирани студенти също могат да бъдат приети за степен на магистър на науките. Доцент доктор. и студентите от MS определят област на специализация чрез своите изследователски опит и подбор на семинари.

Катедрата по психология в Lehigh University в Lehigh University е интензивно научноизследователски отдел, в който аспирантите и преподавателите работят съвместно в и в три области: когнитивна, развитие и социална психология. В допълнение, ние често работим в тясно сътрудничество с изследователи от други отдели, програми и колежи, включително програма „Здравеопазване, медицина и общество“, програма „Когнитивна наука“, както и колежите по бизнес и образование. Много лаборатории също си сътрудничат с изследователи от други институции.

Акценти на дипломирана програма

Малката е красива. Програмата е умишлено малка, което осигурява благоприятно съотношение между преподаватели и студенти, тясно сътрудничество между преподаватели и студенти и вродена атмосфера. Планираме да се разширим от сегашния си брой от 17 до около 20 студенти с пълен капацитет.

Съвременни съоръжения. Добре оборудваните психологически лаборатории предоставят отлична обстановка за изследвания. Катедрата разполага с достатъчно съоръжения за изследване във всяка от нашите три области на специализация. Lehigh има сложна мрежова система и отлична онлайн библиотека и информационна поддръжка. Отделът разполага и със собствена компютърна база, предоставяща статистически, експериментален и софтуер за общо предназначение.

Щедра финансова подкрепа. Студентите, приети с редовен статут на пълен работен ден, обикновено получават пълно отказ от обучение и годишна 9-месечна стипендия ($ 21 630 за 2019-2020 г.). Подкрепата може да бъде под формата на преподаване, изследвания или асистент на дипломиран специалист или стипендия (последната понякога е надарена с по-щедра стипендия). Обикновено се предлага допълнителна поддръжка през лятото. При оценката на нашия пакет за поддръжка имайте предвид, че разходите за живот са доста по-ниски тук, отколкото в големите градове.

Идилично място. Паркът на Lehigh, подобен на парка в историческия Витлеем, Пенсилвания, е силно залесен бивш арборетум с каменни сгради, покрити с бръшлян. Разположен в третата по големина столична зона на Пенсилвания (поп. 630 000), долината Лехи съчетава предимствата на градския и селския живот. Той е на кратко пътуване от Ню Йорк, Филаделфия, планините Поконо и брега на Ню Джърси.

Изисквания на магистърската програма

Степента на MS се присъжда главно на студентите в процеса на работа за докторска степен. Въпреки това, добре квалифицирани студенти могат да бъдат приети и за степен на магистър по наука.

Курсова работа: Минимално необходимите курсове включват: два основни курса, обхващащи когнитивна психология, психология на развитието или социално познание; два курса на статистика и методика на изследване; семинар за професионално развитие; и два избираеми курса, одобрени от съветника.

Изследване: Всички студенти се занимават с изследвания през цялото пребиваване в програмата. Официалните изисквания включват проект за първа година, който обикновено предоставя основата за магистърската теза.

Области на специализация

Основните области на специализация на катедрата включват:

Познание и език: Широко обучение по когнитивна психология и когнитивна невронаука; специален опит в когнитивния контрол и внимание, изпълнителни процеси, памет, представяне на знания, език, каузални разсъждения и категоризация.

Социално и когнитивно развитие: Изследванията обхващат много централни теми за развитие, включително когнитивно, метакогнитивно и възприятие; развитие на езика, разказа и грамотността; символично и играе развитие; привързаност, социално-емоционално и морално развитие; развитие на пола и идентичността; социално-релационно и социо-културно развитие и развитие на живота.

Социално познание и личност: Изследване на това как ситуационните влияния, индивидуалните различия и механизмите за обработка на информация се комбинират, за да създадат социално познание и поведение. Настоящите акценти включват съзнателно и несъзнателно влияние върху социалната преценка, социалното влияние, предразсъдъците и стереотипите, целите, мотивацията и саморегулирането и социално-познавателните промени, свързани със застаряването и здравословното състояние, включително справяне и депресия.

Изисквания за вход

Прием отворен: есен / пролет

Краен краен срок за преглед на заявлението: 1 януари

Информация за връзка

Професор Алмут Хубах, дипломиран директор
Имейл: alh309@lehigh.edu
Телефонен номер: 610-758-6762

Изисквания за прием

  • 2 Препоръки
  • Необходими са GRE тестови резултати

Международни кандидати

От международните кандидати се изисква да демонстрират умения по английски език, равни на тези, изисквани от студентите, търсещи степен. Всички международни кандидати, чийто роден език не е английски, трябва да преминат TOEFL теста и да представят оценки.

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Научете повече

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Свиване