MS в бизнес анализа

Общ преглед

Описание на програмата

Да превърнем анализите в идеи.

MS на Goizueta за бизнес анализи (MSBA) предоставя силно техническо и количествено обучение плюс цялостна бизнес проницателност, всичко това в топ-20 бизнес училище.

Специално създадена за хора, които искат да говорят комбинирания език на технологиите, бизнеса и данните - нашата новосъздадена програма създава учебници за бизнес данни, квалифицирани да обслужват всяка функция, организация или област. Нашият иновативен MSBA ви предлага:

 • Обучението, проведено чрез мултидисциплинарна учебна програма, включваща бизнес, данни и технологии
 • Достъп до факултета с дълбоки академични знания и изключителен опит в бранша
 • Малка, интимна учебна общност, ръководена от академични и индустриални ментори
 • Взаимодействия с водещи компании и ръководни кадри, които предоставят реални, интензивни проекти
 • Топ 20 бизнес училище в процъфтяващия космополитен бизнес град Атланта

Ако сте готови за интегрирано, потапящо пътуване към разбирането и приложението на данните, MSBA на Goizueta осигурява идеалния старт.

Говорене на езика на данните

Франк Ли 18MSBA обсъжда MS в бизнес анализа на Emory като част от сериите "Profiles in Success".

Прием

10 месеца за незабавно въздействие.

Успешните кандидати от MSBA ще имат:

 • Бакалавърска степен по бизнес, инженерство, компютърни науки, математика / статистика или икономика
 • Солидна способност за управление на бизнеса
 • Обща информация, която включва количествено и / или техническо обучение
 • Взети най-малко смятане I, смятане II и статистика
 • Проявява силен интерес към работа в областта, свързана с данни / анализи
 • Силна комуникация и междуличностни умения и способност за работа в екип

Крайни срокове за кандидатстване през есента на 2019 г.

106371_Skjermbilde2018-12-09kl.17.03.49.png

 • Госиета ББА студентите се насърчават да кандидатстват в Кръг 1
 • Кръг 2 е приоритетен срок за международни студенти
 • Кръг 3 е краен срок за кандидатите, завършили международни институции и за тези, които желаят да се занимават с стипендии

Бързо проследявано обучение.

Магистър на Goizueta в областта на бизнес анализите ви предоставя нови умения и критични познания чрез академици от световна класа и обучение, основано на проекти, което ви дава конкурентно предимство само за 10 кратки месеца.

Степента на бизнес анализи на Goizueta е предназначена за разработване на учени по бизнес данни. Програмата обединява знания от три различни области на управление, информационни системи / компютърни науки и приложна статистика за решаване на бизнес проблеми. Уроците започват всеки август и обхващат широк кръг от актуални теми и осигуряват задълбочено обучение в областта на извличането на данни, машинното обучение, иконометрията, релационните и noSQL бази данни, извличането на текст, визуализацията на данни, проектирането на експерименти, оптимизацията, симулацията, теорията на решенията потребителско и човешко поведение.

Опитното обучение е основен елемент на програмата MSBA. Ще решите бизнес проблеми за фирмите-членове на нашия борд, както и за други фирми от целия спектър от вертикали. Не само ще използвате данните, предоставени от тези фирми, но и ще комбинирате данни на ниво фирма с други публични и частни данни, включително от социални медии.

Това е 10-месечна програма. Не е необходим трудов стаж. Завършилите тази програма ще заемат тази уникална позиция в организация, която е на върха на бизнеса, технологиите и данните.

Придобиване на увереност за прилагане на промяната

Sherrie Liu 18MSBA обсъжда MS в бизнес анализа на Emory като част от сериите "Profiles in Success".

Партньор от самото начало

В кампанията за бизнес анализи в Goizueta, кариерата ви за научни данни в областта на бизнеса винаги е основен приоритет. Нашият ангажимент към вас и вашето напредване в кариерата ви започва, преди дори да пристигнете в колежа. С помощта на екипа на MSBA Career Services, програмния офис, преподавателите, възпитаниците и наставниците ще бъдете готови да развиете кариерата си след завършване на дипломата си.

Кариерни стратегии за студентите от MSBA

Преди програмата

Преди да стартирате бизнес анализа си, екипът за кариерни услуги ще си партнира с офиса на програмата MSBA, а Вие ще започнете да планирате кариерното си развитие. Ще попълните и самооценката на Birkman, както и проучването на MSBA Career Advancement. Заедно те ще ви дадат ценна представа за вашите силни страни, слабости, страсти, цели на кариерата и очаквания.

Чрез това самооткриване ще започнете пътуването си да станете учен за бизнес данни за цифровата ера. Едновременно с това ще съставите първия чертеж на автобиографията си, ще напишете професионалния си биолог и ще започнете процеса на разработване на онлайн цифровата марка и ePortfolio.

По време на програмата

В Goizueta се гордеем с способността си да постигнем несравним успех на нашите студенти, пряк резултат от съвместен подход към резултатите от кариерата и изграден около:

 • Подходяща поддръжка на кариерни услуги, доставена рано и често
 • Учебният план за бизнес анализи, който е натоварен с основните принципи на бизнеса и техническата строгост, което прави студентите по-добре подготвени за нашето пролетно, точно навреме, ориентирано към студентите училище, което улеснява модела за наемане

Вашата кохорта е основният фокус на екипа на MSBA Career Services и получава ранен и изключителен достъп до ресурси за кариерно подготовка, специфични за набор от умения за научни данни в областта на бизнеса. Като се има предвид, че ключовите елементи от вашето развитие са от изключително техническо естество, като способността да работите в екосистемата AWS, подготовката на кариерата ви е специално разработена, за да отрази тези изисквания за анализ на данните и включва задълбочена подготовка на интервю с обратна връзка в реално време.

С помощта на екипа на MSBA Career Services, преподавателите, възпитаниците и наставниците ще разработите персонализирана стратегия, която ще ви подготви да следвате целевите роли за бизнес анализи. Когато завършиш, ще имаш ясен план как да напреднеш в кариерата си, с инструментите и мрежата, за да стигнеш там.

Ние предлагаме разнообразни услуги и възможности за идентифициране на вашата идеална професионална форма. Те включват

 • Еднолично обучение по кариера
 • Менторство
 • Професионални семинари за развитие
 • В-кампус и виртуални високоговорители
 • Събития в мрежа
 • Кариери панели
 • Корпоративни посещения на място
 • Предизвикателства за данните
 • маратони по програмиране
 • Професионални общества
 • Малки интервюта
 • Атланта се среща с общността на научните данни

След дипломирането

След като завършите и напуснете кампуса, все пак ще имате достъп до кариерното консултиране чрез офиса на Alumni Career Services. Екипът MSBA Career Services и услугите на Alumni Career Services осигуряват работни места и възможности за всички наши ученици, осигурявайки ви постоянен достъп до нашата мощна мрежа.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Научете повече

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Свиване