MSвъв финансовия анализ и управление на инвестициите

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

The Магистър по Финансов анализ и инвестиционен мениджмънт (MS-Faim) е фокусирана върху количествените техники, използвани в корпоративния финансов анализ, управление на инвестиционен портфейл и управлението на риска. Неговата комбинация от теория и практика осигурява обосновано и практическо обучение. Студентите с бакалавърски степени по специалности като бизнес, икономика, счетоводство, математика, статистика, инженерни и науката се справят добре в MS-Faim програма, но тя е отворена за всички, които са квалифицирани.

В MS-Faim програма е на непълно работно време, заключване на стъпка и кохорта-базиран и се преподава в продължение на 5 академични квартали, обхващащи 15 последователни месеца. Програмата записва нови ученици всяка година през юли. Занятията се провеждат късните следобеди и вечери в American Management Association "и изпълнителен конферентен център, намиращ се в хотел Marriott в четвъртия и пазар в San Francisco " и финансовата област. Студентите вземат два класа на тримесечие, и класовете отговарят веднъж седмично между понеделник и петък.

  • Фокусирани върху количествените техники, използвани в корпоративния финансов анализ, управление на инвестиционен портфейл и управлението на риска.
  • Студентите присъстват две вечерни курсове в седмицата в центъра на Сан Франциско.
  • Програмата включва и трите нива на CFA програмата ®.
  • Студенти или дипломанти могат да спечелят MBA, като избрани допълнителни курсове.
  • Кохорта-базирани, заключване-стъпка програма, която е завършена за 15 месеца.
  • Класове заседава веднъж седмично 5:30-21:30 в American Management Association "и изпълнителен Center конференция в San Francisco Marriott Hotel в ъгъла на четвърто и пазар (близо до BART).
  • Програмата започва в средата на юли.
  • Малките класове, колегиален среда и персонални грижи.
  • Изключителен факултет изготвен от S MBA факултет Saint Mary 'и от инвестиционната общност от района на Залива.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Училището по икономика и бизнес администрация подготвя студентите за предизвикателни и интересни кариери, в контекста на глобата либералното образование по изкуства. В съответствие с College "е катол ... Научете повече

Училището по икономика и бизнес администрация подготвя студентите за предизвикателни и интересни кариери, в контекста на глобата либералното образование по изкуства. В съответствие с College "е католик и Lasallian Christian Brother " е наследство, почтеност и етично съзнание са подчертани. &nbsp Училището по икономика и бизнес администрация предлага отличават бакалавърски специалности, като бакалавър по счетоводство, за бакалавър по бизнес администрация, както и избора на бакалавърска или бакалавърска степен по икономика. &nbsp Нашите програми за подготовка на учениците за предизвикателни и интересни кариери, в контекста на глобата либералното образование изкуства предоставят на всички ученици в Saint Богородица.От съществено значение за професионални, така и либерално образование са силни междуличностни способности, включително устни и писмени комуникации, така и на увереността и способността да се занимава с технически и човешки измерения на организационния живот. В съответствие с Колежа католическата и наследство Lasallian Christian брат си, почтеност и етично съзнание са подчертани. &nbsp Graduate Business, отдел в училище по икономика и бизнес администрация от Колежа Saint Богородица, предлага разнообразие от програми на непълно работно време, които се коренят в интелектуално търсене и прилагане на теорията базирани понятия. Graduate Business е основана през 1975 г. с встъпването в длъжност на изпълнителния програма MBA. През 1984 г. Professional MBA програма е въведена, и през 2004 г. преливат Business стартира MS по Финансов анализ и управление на инвестиции (MS-Faim) програма. &nbsp Много от нашите студенти вече работят професионалисти.Saint Mary 'и осигурява спокойна, живописна и сигурно убежище от работното място рутинни, което ви позволява да се съсредоточи изцяло върху преследването на академични и професионални цели. Средният размер на клас е 20, с високо ниво на студент / Факултет взаимодействие, и ние използваме комбинация от семинара и формати на казуси. Свиване