MRes в областта на изкуството и дизайна

Общ преглед

Описание на програмата

Развивайте уменията, от които се нуждаете, за да създадете и поддържате успешна кариера с нашия магистър по изкуства и дизайн.

Създайте своя собствена учебна програма, като използвате предлаганите модули на Art and Design Master.

Възползвайте се от експертния опит на нашия изследователски активен персонал, плюс специализирани инструменти, работни срещи и пространства.

Иновации, отразяване и поемане на рискове - станете устойчив, автономен практикуващ и учещ през целия живот.

MRes Art and Design е естествена първа стъпка към докторантурата и може да бъде вашият път към създаването на нов продукт или работна група за пазара.

Ще имате възможността да развиете смелите си идеи - от търговски продукти до изложби за изобразително изкуство - докато получавате следдипломна квалификация.

Използването на знания в челните редици на дисциплината, магистърска степен по изкуства и дизайн има за цел да повиши уменията, които ще ви трябват, за да развиете и поддържате успешна кариера като художник, дизайнер, куратор или практикуващ културна и творческа индустрия.

Преглед

Този магистър по изкуства и дизайн ви предлага гъвкавост, за да оформите вашето обучение в подкрепа на голям независим проект, който сте замислили и планирали.

Курсът е предназначен да ви помогне да станете практикуващ, способен да формулира и ръководи в контекста на творческите индустрии.

Двуседмичният форум „МРЕС“ обединява служители и студенти от цялото училище, за да чуят от гостуващите лекари и да обсъдят теми, свързани с вашето изследване.

Структура на курса

Курсът започва с интердисциплинарни изследвания, предназначени да изградят вашето разбиране за подходите, които са подходящи за вашите амбиции. Целта е да ви подкрепи по време на вашето обучение и в работата или по-нататъшните изследвания.

Ще планирате, експериментирате и поемате рискове по начини, които подпомагат развитието към вашия основен независим проект. В зависимост от вашите специфични интереси, ще се възползвате от преподаването и ученето от магистърските курсове в Училището за изкуство и дизайн - включително керамика, кураторска практика, мода и текстил, изящно изкуство и визуална комуникация - като ви запознава с учениците и персонала от училището.

Проектът за независим магистър ви дава възможност да се справите със сложна изследователска задача систематично и всеобхватно до завършване, като работите с индустриално-информирани стандарти и използвате плановете, които сте разработили по-рано в програмата.

Как ще бъда оценена?

Ние използваме различни упражнения, за да тестваме вашите развиващи се умения. Те варират от изложби на вашата работа по проекта до устни презентации и есета.

Как ще ме научат?

Поредица от лекции, разговори и дискусии ще представят и ще се включат в идеите на изследванията. Също така ще имате възможност да научите по различни начини, например чрез групови и индивидуални уроци, групова критика, самостоятелни изследвания, специализирани семинари и работни срещи, групи за четене, учебни посещения и нашата програма за посещения и лекции.

възможности

изследване

Изследванията в областта на изкуството и дизайна имат много форми - от теоретични до дисертации до практически базирани резултати като изложби, движещи се образи и резултати.

Ние сме тук, за да ви помогнем да реализирате вашите амбиции и да подкрепите планирането за постигане на резултат, който най-добре отговаря на вашите цели, независимо дали те продължават да се занимават с докторантура, професионална кариера в индустрията или да работят като самостоятелно зает художник, занаятчия, дизайнер или уредник.

Ще имате достъп до редица изследователски активни служители в области като разнообразни изкуства, керамика, графични комуникации, илюстрация, мода, текстилен дизайн, кураторска практика, история и теория на изкуството и дизайна.

Нашето училище непрекъснато се развива и ние имаме вълнуващи планове за нови области на научноизследователски практики, включително рисуване и интериорен дизайн.

Полеви пътувания

Имаме официални връзки с институции в чужбина и ще имате възможност да участвате в редица британски и международни пътувания (в зависимост от избраните от вас модули). Моля, обърнете внимание, че може да се наложи да платите за някои от тези незадължителни учебни посещения.

Кариери

По-нататъшното обучение за практика или теоретична докторска степен по изкуства и дизайн представя ясна възможност, но това не е единственият път, отворен за вас като ученик на MRes Art and Design.

По време на курса ще бъдете подкрепени от колеги от нашия отдел Кариери със специфични съвети, предназначени да ви помогнат да развиете вашите кариерни стремежи в тази област.

Завършилите училището са станали дизайнери в бранша, бранд разработчици, илюстратори, изящни художници, текстилни дизайнери и куратори, за да назовем само няколко.

цена

  • Студенти от Обединеното кралство / ЕС на пълен работен ден - вход 2019/20 £ 7,995
  • Великобритания / ЕС студенти на непълно работно време - 2019/20 влизане £ 4,000
  • Международни студенти на пълен работен ден - 2019/20 влизане £ 14,900
Последна актуализация Май 2019

За учебното заведение

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Научете повече

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Свиване