Преглед на курса

MRes in Biosciences ви предоставя обучение за експертни изследвания, вградено в нашите изследователски групи от световна класа, вградени в една или повече от нашите изследователски теми в Biosciences. Ще се възползвате от нашите специализирани съоръжения по пътя към постигане на изследователска квалификация за истинско отличие.

Нашите специализирани съоръжения включват:

 • крайбрежен изследователски кораб на стойност 12,5 милиона лири
 • уникалният център за устойчиви водни изследвания
 • модерни изчислителни съоръжения с графични работни станции от висок клас
 • отговарят на лабораторията за поведение и екология
 • специализирани съоръжения и лаборатории за молекулярна екология и ендокринология

Първият термин се състои от два задължителни модула, осигуряващи основни научни умения, познаване на методите на изследване и научно рецензиране и един модул, избран от гама от оферти от Колежа на науките. Вторият и третият термин са заети от изследователския проект.

Изисквания за вход

Изискванията за влизане в MRes Biosciences е първа или горна степен от втория клас в специалността Bioscience или свързан предмет.

От кандидатите на тази програма обикновено се очаква да отговарят на посочените по-горе минимални изисквания за влизане. Колежът / училището си запазва правото да иска по-високи академични степени и квалификации.

Решенията за приемане вземат предвид не само предходната академична квалификация, но и фактори, включително стандарта на изследователския синопсис / предложение, подадено от кандидата, тяхното изпълнение на интервю (ако се изисква), интензивността на конкуренцията за ограничени места и съответния професионален опит (където уместно).

Как сте под надзор

В рамките на целогодишния курс ще предприемете поредица от преподавани модули, преди да се впуснете в голям изследователски проект под ръководството на експертен изследователски персонал, който ще ръководи и подкрепя развитието ви на независими изследователски умения, водещи до дисертация, написана в стила на научен труд.

Уелска разпоредба

Ако сте уелски говорител, нашата специализирана академия, Academi Hywel Teifi е тук, за да ви подкрепя през цялото си време в Swansea University в Swansea University . Ние ви предлагаме:

 • Интервю чрез уелски език при кандидатстване за място.
 • Възможността да получите вашата лична кореспонденция на уелски - след това ще комуникираме с вас на избрания от вас език.
 • Възможността да напишете и изпратите курсовата си работа или изпитите чрез носителя на уелски език (дори ако сте избрали да учите на английски език) и ще се положат всички усилия, за да маркирате работата си на оригиналния си език.
 • Уелски говорящ личен учител.
 • Поддръжка едно към едно за подобряване на вашите академични умения по уелски език.

От 2011 г. насам има увеличение с 40% на броя на студентите, които учат през Уелския Swansea University в Swansea University в Swansea University и нашите данни * TEF през последните две години показват, че уелските средни студенти са високи постижения по отношение на пригодността за заетост (* Swansea University TEF завръщане 2017 и 2018 г.).

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 39 курсове в Swansea University »

Последна актуализация Септември 4, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
1 - 3 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
19,800 GBP
Великобритания / ЕС: 4327 GBP. Международна: 19 800 GBP. (Пълен работен ден)
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване

Септ. 2019