MRes в Biosciences

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Преглед на курса

MRes in Biosciences ви предоставя обучение за експертни изследвания, вградено в нашите изследователски групи от световна класа, вградени в една или повече от нашите изследователски теми в Biosciences. Ще се възползвате от нашите специализирани съоръжения по пътя към постигане на изследователска квалификация за истинско отличие.

Нашите специализирани съоръжения включват:

  • Персонализиран крайбрежен изследователски кораб на стойност 12,5 милиона лири.
  • Уникалният център за устойчиви водни изследвания.
  • Разширени изчислителни съоръжения с графични работни станции от висок клас.
  • Отговорете лабораторните съоръжения за поведение и екология.
  • Специализирани съоръжения и лаборатории за молекулярна екология и ендокринология.

Първият термин се състои от два задължителни модула, осигуряващи основни научни умения, познаване на методите на изследване и научно рецензиране и един модул, избран от гама от оферти от Колежа на науките. Вторият и третият термин са заети от изследователския проект.

Изисквания за вход

Изискванията за влизане в MRes Biosciences е първа или горна степен от втория клас в специалността Bioscience или свързан предмет.

От кандидатите на тази програма обикновено се очаква да отговарят на посочените по-горе минимални изисквания за влизане. Колежът / училището си запазва правото да иска по-високи академични степени и квалификации.

Решенията за приемане вземат предвид не само предходната академична квалификация, но и фактори, включително стандарта на изследователския синопсис / предложение, подадено от кандидата, тяхното изпълнение на интервю (ако се изисква), интензивността на конкуренцията за ограничени места и съответния професионален опит (където уместно).

Как сте под надзор

В рамките на целогодишния курс ще предприемете поредица от преподавани модули, преди да се впуснете в голям изследователски проект под ръководството на експертен изследователски персонал, който ще ръководи и подкрепя развитието ви на независими изследователски умения, водещи до дисертация, написана в стила на научен труд.

Уелска разпоредба

Ако сте уелски говорител, нашата специализирана академия, Academi Hywel Teifi е тук, за да ви подкрепя през цялото си време в Swansea University в Swansea University . Ние ви предлагаме:

  • Интервю чрез уелски език при кандидатстване за място.
  • Възможността да получите вашата лична кореспонденция на уелски - след това ще комуникираме с вас на избрания от вас език.
  • Възможността да напишете и изпратите курсовата си работа или изпитите чрез носителя на уелски език (дори ако сте избрали да учите на английски език) и ще се положат всички усилия, за да маркирате работата си на оригиналния си език.
  • Уелски говорящ личен учител.
  • Поддръжка едно към едно за подобряване на вашите академични умения по уелски език.

От 2011 г. насам има увеличение с 40% на броя на студентите, които учат през Уелския Swansea University в Swansea University в Swansea University и нашите данни * TEF през последните две години показват, че уелските средни студенти са високи постижения по отношение на пригодността за заетост (* Swansea University TEF завръщане 2017 и 2018 г.).

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване