MA Музейни изследвания

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Програмата за музейни изследвания в GW съчетава традиционното академично обучение по академични предмети, заедно с музейните практики и практическия музеен опит - комбинация, необходима за стартиране на успешна музейна кариера.

местоположение

Местоположението му във Вашингтон, окръг Колумбия, музейната столица на света, позволява на студентите да придобият практически трудов опит чрез свързаността на програмата с повече от 60 музея и културни организации.

качество

Репутацията на програмата за високи постижения се основава на изключителни способности, взискателна академична програма и силна стажантска програма. Повече от 800 възпитаници работят в музеи, исторически обекти и къщи, федерални агенции и свързани с нестопански организации по целия свят.

професионален

Преподавателският състав е изграден от група практикуващи музейни специалисти, работещи в района на Вашингтон, окръг Колумбия. Всеки член на факултета носи дългогодишен опит във всички аспекти на музейната дейност. Те учат това, което практикуват, често на място в самия музей, където работят.

възможност

Програмата за музейни изследвания предлага приятелска среда, в която студентите се подкрепят, насърчават и им се дава индивидуално внимание. Присъединете се към програмата и се подгответе за възнаграждаваща музейна кариера!

Опитът на Columbian College от GW Arts

Изисквания за прием

Студентите, които кандидатстват за кандидатура за магистърска степен в програмата за музейни изследвания, трябва да отговарят на всички общи изисквания за приемане в Колумбийския колеж за изкуства и науки и трябва да притежават бакалавърска степен с основен или негов еквивалент в академичен предмет, свързан с музейните колекции. Някои общи специалности са антропология, американски изследвания, история и биология, но се приемат и други специалности.

Преподаватели

Завършващата програма по музеезнание предоставя обучението и опита, необходими за стартиране на успешна музейна кариера. Програмата е известна със своите академични постижения, силни способности и възможности за стаж в много от най-добрите световни музеи.

  • 42 общи кредитни часа работа в музей, академични и стажантски курсове (Един курс = 3 кредитни часа);
  • 24 кредитни часа на курсове за музейни изследвания;
  • 12 кредитни часа на курсове за съдържание;
  • 6 кредитни часа за стаж;
  • Удовлетворяващо завършване на изчерпателните изпити за Музейни изследвания - Удовлетворяващо изпълнение на изискването за дипломиране на дипломиран специалист.

Ограничение във времето

Програмата за музейни изследвания се придържа към указанията за ограничаване на времето, установени от Колумбийския колеж по изкуствата

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Свиване