програма SCI-Arc е M.Arch 2 е двугодишен, пет-термин, професионален майстор на архитектурата програма. Целта е преоценка на архитектурата; ако е специално проектиран, за да доразвие и преосмислят знанията, придобити от преди бакалавърска степен в областта.

Open за кандидати с по-малко от четири години степен в областта на архитектурата, или тяхната равностойност в чужбина, програмата изисква посещаемост за зимен и летен условията на първата година на, и есента, пролетта и лятото отношение на втората година. Студентите се запознават с разширени критични перспективи за съвременните архитектурни въпроси и изследват сложни и променящи се взаимоотношения между архитектура и културно, политически, икономически, и социални промени.

Март

Програмата работи като лаборатория за идентифициране на нови възможности за интегриране на новите техники и технологии. Учениците научават новостите в производството и се достигне до разбирането на методологии за проектиране и техните исторически и съвременни контексти. След завършване на тригодишния срок ядро ​​последователност, те могат да избират от различни вертикални студия и избираеми семинари.

Студентите завършват обучението си с обилно проучени независим архитектурен теза, която те представляват, в публичен изложба.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 5 курсове в SCI-Arc »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Редовно обучение