Магистърът по управление на човешките ресурси, освен че ви подготвя като лидер и специалист в управлението на човешкия капитал и ви обучава да давате глобални решения на нуждите от набиране и задържане на персонал, потенциализира автобиографията ви и експоненциално увеличава шансовете ви за въвеждане и подобряване на труда.

С всичко това, този магистър по управление на човешките ресурси е предназначен за всички онези, които желаят да развият професионалната си кариера в един от най-високо оценените от най-високите компании отдели.

Изберете да се обучавате в EUDE Business School, едно от най-важните бизнес училища в Европа , което вече е EUDE повече от 100 000 студенти, с магистърски степени, които се появяват на челните позиции на престижни международни класации.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Компетенции и професионални резултати на магистър по управление на човешките ресурси

Чрез преминаване на магистърската програма по управление на човешките ресурси ще придобиете следните професии и лични компетенции:

 • Интегриране на стратегическата функция на човешките ресурси в мисията и визията на организацията.
 • Улесняване на организационните културни промени, от които компанията се нуждае.
 • Планирайте стратегически нуждите от набиране, развитие и запазване на човешкия капитал.
 • Придобиване на по-голяма осведоменост за степента на отговорност, която има мениджърът, когато става въпрос за вдъхновение и мобилизиране на екипа му, за постигане на резултати и подобряване на работата.
 • Развиване на управленски умения и умения, които влияят положително на организационната култура, улеснявайки предаването на бизнес етични ценности.

Програма и магистърска теза по управление на човешките ресурси

 1. Управление и организация на бизнеса
 2. Стратегия на компанията
 3. Финансово управление
 4. Стратегическо управление на човешкия капитал
 5. Привличане и задържане на талант
 6. Развитие на таланта и човешкия потенциал
 7. Системи за компенсиране и оценка на управлението
 8. Отвъд управлението на хората
 9. Директива за развитие на уменията
 10. Финален мастер проект *
 11. Практики (само за президентски условия)

Методология на магистърската програма по управление на човешките ресурси

Работната методология, разработена в EUDE Business School, се основава на метода на случая. Изключително практическото обучение е най-добрата основа за придобиване на знания, умения и опит, от които се нуждае фирмата. Случаите, разработени във всяка област на знанието, са успешни истории, които предлагат на ученика широка възможност за анализ и дискусия.

Класната стая с малки групи или виртуалният кампус на EUDE , водеща платформа на европейско равнище, ще бъде най-подходящият форум за учениците, който ще споделят своите мнения и разсъждения по всеки документ.

Учебната програма е подготвена под надзора и съветите на водещи фирми в сектора, както и факултет, съставен от ръководители и бивши директори на мултинационални и национални компании (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé или Drommer Consulting). ,

В края на програмата студентът ще изпълни и защити своя окончателен магистърски проект. УПФ е бизнес план, реален или симулиран, в който студентът трябва да е приложил всички придобити знания и инструменти.

През цялата продължителност на програмата студентът ще има персонализиран преподавател и непрекъсната обратна връзка от учителите, което ще позволи на ученика да знае по всяко време своите точки за подобрение и силни страни.

Програма с обучение на:
 • испански

Прегледайте още 1 курсове в EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas »

Последна актуализация Юни 17, 2019
Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение, Комбинирано в кампус и онлайн
Start Date
Септ. 2019
Май 2020
Duration
Запитване на информация
Задочно обучение
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Май 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2019

Май 2020

#EUDEtalent | Cristina Rosal MBA y RRHH - España

#EUDEtalent | Merlín Roxana, alumna de RRHH online