BS / MS в биология - комбинирана степен

Общ преглед

Описание на програмата

Тази комбинирана дипломна програма позволява на студентите да завършат своето бакалаври и магистри по биология по ускорен начин, само за пет години. Когато квалифицираните специалности на Brockport Биография са допуснати до тази комбинирана дипломна програма, те могат да отнемат до 12 дипломирани студентски курсове по биология, всички в бакалавърската степен на обучение. Тези кредити могат да се прилагат едновременно за изискванията за дипломи и висше образование. След завършване на всички бакалавърски изисквания и завършване на добро академично състояние в комбинираната програма студенти, студентите matriculate директно в магистърската програма по биология.

Какво ще научите

Нашата комбинирана програма BS / MS ви дава умения в области като молекулярна биология, генетика, микробиология, физиология и др. Ще научите и ще имате възможност да преподавате и с нашите асистенти по преподаване и научни изследвания. Вие ще имате две степени само за 5 години, като ви давам крак по бъдещите си планове.

учебна програма

Получете практически опит и степен. Ще учите в класната стая и лабораториите и ще бъдете изложени на голямо разнообразие от теми. Ще продължите с оригинална теза и ще работите с нашия факултет, за да го развиете.
Комбинираната бакалавърска степен и магистърска степен ви дава възможност да вземете дипломирани курсове по бакалавърска степен. По този начин можете да спечелите и двете степени в рамките на пет години - страхотна стойност.

Изисквания за прием

Допускането до тази високо селективна комбинирана дипломна програма е ограничено до студентите от Brockport Biology, които:

  • са в първия си семестър на младши година
  • са завършили най-малко 30 кредита в Brockport (трансферните студенти също се нуждаят от 18 кредита от курсове с номера BIO 300-499)
  • имат кумулативен GPA Brockport от поне 3.25
  • имате Brockport GPA от най-малко 3.25 във всички курсове по наука и математика

Квалифицирани студенти, които се интересуват от тази комбинирана дипломна програма, трябва да говорят с техния бакалавърски преподавател или координатор, преди да подадат онлайн заявлението.

Краен срок: 1 ноември от младата година на студента

Възможности за научни изследвания

Допринасяйте за разбирането на жизнените процеси, докато се подготвяте за кариера. Факултетите, ръководени от изследванията, са чудесна възможност да кандидатстват за обучение и да фокусират вашите професионални цели.
Решаваме мистерии всеки ден - в растежа на раковите клетки, генното изразяване, химията на мозъка, физиологията на органите и др. Ще помогнете за откриването на разтърсващи открития и дори може да получите публикувани, докато го правите.

Кариерна перспектива

Магистърска степен по биология подготвя студент за преследване на докторска степен. или медицински специалист (MD, DO, DDS, PA) за работа в болница, в дом за медицински грижи или в други области, свързани с медицината. Други използват степента, за да получат научноизследователски позиции в лаборатории, които прилагат биотехнологията, за да разрешат проблеми в медицината, промишлеността, селското стопанство или регулирането на одобрението на наркотици. Много дипломирали се също имат ръководни позиции в биомедицинските организации.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Свиване