Master of Professional Studies in Healthcare Interior Design

Общ преглед

Описание на програмата

Секторът на здравеопазването бързо се разширява, за да се настанят на нарастващите нужди на застаряващото поколение на бейби бум и глобалното експлозия на населението. В отговор на това NYSID създаде новаторски, интердисциплинарни програма, която предоставя практикуване дизайнери и здравните специалисти възможност да работят заедно и да придобива широки познания на актуални въпроси, изследвания и теория в дизайна на здравеопазването интериори и да го прилага в фокусирани студийни преживявания ,

Курсове включват познания в изследователските методи, история и теория на здравеопазването, околната среда и поведенчески проучвания, и се прилагат дизайн. Green дизайн и осветление изследвания, свързани със здравето, производителността, и прецизност са неразделна част от курса на обучение. Програмата е предназначена за студенти от различни среди, които разбират, че в сферата на здравеопазването, бизнес и дизайн са неразривно преплетени.

Програмата подготвя студентите да бъдат здравни специалисти дизайнери, проектанти съоръжения в здравни заведения, научни работници, поддържащи архитектурни екипи и дизайн мениджърите и администраторите в удовлетвореността на пациентите.

 • Всички класове са в вечери и в почивните дни.

MPS-Н Curriculum (30 Кредити - въз основа на редовна форма на обучение)

Първи семестър - 12 кредита

 • 710 Изследване на здравните среди (3)
 • 711 Въведение в изследователски методи (3)
 • 719 материали, текстил и обзавеждане за здравеопазване Settings (3)
 • 731 програмиране за медицински среди (3)

Втори семестър - 12 кредита

 • 715 История и теория на здравеопазването (3)
 • 720 Healthcare Studio I (3)
 • 721 Приложни изследвания методи (3)
 • 722 Building Systems за здравеопазването (3)

Лятна сесия - 6 кредита

 • 712 Бизнесът на здравеопазването (3)
 • 730 Healthcare Studio II (3)

Breeze Глейзър, LEED AP BD + C, е старши научен сътрудник, устойчиво лидер дизайн, мениджър изследвания е известно, Perkins + Will.

Той е страстен за предефиниране на ролята и въздействието на застроената среда върху човешкото и екологичното здраве. Неговите изследвания в устойчивостта обхваща разнообразни теми като алтернативни енергийни системи, смекчаване на последиците от изменението на климата, икономическата обосновка и здравето материали и токсичност, често в сътрудничество с академични институции и организации с нестопанска цел.

Какво е предимството на връщане към училище, за да се специализират в областта на здравеопазването интериорен дизайн?

Проектиране за здравето на човека е един от най-важните роли за интериорен дизайнер или архитект днес и има нарастваща нужда от талантливи професионалисти. Качеството на здравни грижи, предоставяни от лечебни заведения могат да бъдат пряко свързани с качеството на своята интериорен дизайн.

Повече от всеки друг тип сграда, здравеопазване интериорен дизайн изисква съвместен подход, който включва най-новите изследвания и знанията на съответните кодекси и изисквания. Връщайки се към училище, за да се специализират в областта на здравеопазването интериорен дизайн е ефективно средство за бързо натрупала солидна основа на интериорния дизайн здравеопазването знания и опит, които в противен случай могат да се бавно, придобит само с течение на времето в практиката.

Какво е уникалното в тази програма?

Това по своята същност признава сложността на здравеопазването дизайн и осигурява секвениран образователен опит в рамките на една приложна учебна среда. Учебният план е разработен, за да отрази съвместен процес, присъщ на здравеопазването дизайн днес, че е необходимо, за да достави среди, които подкрепят, сейф, за поддържане и възстановителен срок график и бюджет.

Как да ви донесе Вашия професионален опит от Perkins + Will в класната стая?

Моят опит с Perkins + Will положително въздействие на образователен опит в програмата за MPS-Н, тъй като принципно основание учебната програма в рамките на реалния свят нуждите на професионален посредник. Perkins + Will е един от най-големите проектантски фирми в световен мащаб на здравеопазването, аз съм в момента работи по здравни проекти в различни области; от Северна Калифорния, за да Саудитска Арабия и извън него. Аз също служи на изследователския капацитет на здравеопазването проект за фирмата и да доведе този опит директно в класната стая.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon ... Научете повече

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon expert faculty, innovative approaches, and close industry relationships. Свиване