Прочетете официалното описание

American National College Мисия

American National College е одобрен от програма Student Exchange Visitor (SEVP) да издаде I-20 на визи за чуждестранни студенти, желаещи да учат в Америка. American National College предлага програми за студенти, M-1 и F-1 визи за учене в чужбина!

Това е целта на American National College да подготви учениците за жизненоважни професии, като им предоставят необходимите умения, както и на етични и академична подготовка за ефективно практикуват тези професии.

В професии като взискателни като информационни технологии, здравеопазване, козметология (Училище за косата, ноктите School, и естетиката), Surgical технолог, Legal Assistant и медицински помощник, високи постижения е минимален стандарт. Ето защо, в училищата се стреми да привлече само най-запалените от студенти, поставя тези студенти, под грижите и ръководството на една загрижена и всеотдайни преподаватели, и осигурява стимулираща среда с най-новите учебни материали на разположение за производство на първокласна професионална възпитаник, чиято позиция на пазара е гарантирано.

American National College е одобрен от програма Student Exchange Visitor (SEVP) да издаде I-20 F-1/M-1 студентски визи. Това е мисия American National College да позволи трудолюбиви, посветени на чуждестранните студенти да получат цялостна американското образование да продължи да усъвършенства уменията за подпомагане на всеки ученик в една вълнуваща кариера в родината си.

American National College е единственият Dermalogica, чи и OPI Професионална гимназия красота на юг.