American National College

Представление

Прочетете официалното описание

American National College Мисия

American National College е одобрен от програма Student Exchange Visitor (SEVP) да издаде I-20 на визи за чуждестранни студенти, желаещи да учат в Америка. American National College предлага програми за студенти, M-1 и F-1 визи за учене в чужбина!

Това е целта на American National College да подготви учениците за жизненоважни професии, като им предоставят необходимите умения, както и на етични и академична подготовка за ефективно практикуват тези професии.

В професии като взискателни като информационни технологии, здравеопазване, козметология (Училище за косата, ноктите School, и естетиката), Surgical технолог, Legal Assistant и медицински помощник, високи постижения е минимален стандарт. Ето защо, в училищата се стреми да привлече само най-запалените от студенти, поставя тези студенти, под грижите и ръководството на една загрижена и всеотдайни преподаватели, и осигурява стимулираща среда с най-новите учебни материали на разположение за производство на първокласна професионална възпитаник, чиято позиция на пазара е гарантирано.

American National College е одобрен от програма Student Exchange Visitor (SEVP) да издаде I-20 F-1/M-1 студентски визи. Това е мисия American National College да позволи трудолюбиви, посветени на чуждестранните студенти да получат цялостна американското образование да продължи да усъвършенства уменията за подпомагане на всеки ученик в една вълнуваща кариера в родината си.

American National College е единственият Dermalogica, чи и OPI Професионална гимназия красота на юг.

Места

Атланта

Address
American National College (Atlanta)
5522 New Peachtree Road, Suite 114

GA 30341 Атланта, Грузия, Съединени Американски Щати

Хюстън

Address
American National College (Houston 1960)
5020 Cypress Creek Pkwy, Suite A-12

TX 77069 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати

Хюстън

Address
Amercian National College (Houston Pasadena)
1611 Spencer Hwy, Suite E

TX 77587 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия