Worcester Polytechnic Institute

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА WPI

Worcester Polytechnic Institute е създаден през 1865 г., за да създаде и предаде най-новите научни и инженерни познания по начини, които са най-полезни за обществото.

Днес WPI държи твърдо своята основна мисия да осигури образование, което балансира теорията с практиката, философия, символизирана от кулите на нашите две оригинални сгради, както е показано по-горе.

14 академични отдела на WPI предлагат повече от 50 програми за висше и висше образование в областта на науката, инженерството, технологиите, бизнеса, социалните науки, хуманитарните науки и изкуствата, което води до бакалавърски, магистърски и докторски степени.

Учебният план на университета включва гъвкава, строга програма, базирана на проекти и в световен мащаб, насочена към качествения опит и положителното въздействие върху общностите, с които той работи. Членовете на преподавателите от WPI, наскоро класирани в класацията за качество и достъпност, както е съобщено от Wall Street Journal, работят със студенти по интердисциплинарни изследвания, търсещи решения на важни и социално значими проблеми, както в университета, така и в повече от 40 проекта в Северна и Южна Америка, Африка, Азия-Тихи океан и Европа.

Завършилите изследователски програми включват роботика, наука за материалите, киберсигурност, учебни науки и технологии. WPI инвестира в изследвания в критични области, търсейки решения на важни и социално значими проблеми в различни области като противопожарна техника, науки за живота и биоинженерство, енергетика и наука за данни.

 • 4 337 СТУДЕНТИ ПО СТУДИО
 • 2,091 ГРАДУАТНИ СТУДЕНТИ
 • 50 ПРОГРАМИ
 • 45 ГЛОБАЛНИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ПРОЕКТ НА ШЕСТИ КОНТИНЕНЦИ

история

Основателите на WPI искаха да създадат нов университет, който да помогне за подготовката на нова професионална класа инженери, учени и предприемачи, които да захранват тази нова ера. Имаха различни идеи за това как най-добре да се образоват технологичните специалисти и като се слеят техните визии, възниква нов, влиятелен модел на висшето образование.

Пионер в проектно-базираното обучение

WPI беше сред първите университети в Съединените щати, които включиха обучението, базирано на проекти в бакалавърската си програма, което изискваше учениците да прилагат придобитите от тях умения, знания и способности за разработване на решения за реални проблеми. Сега WPI помага на други колежи и университети да реализират учене в собствената си учебна програма.

Нашият колектив

За да разберете какво е всичко за WPI, трябва да го изпитате от пръв поглед. Очарователният университет на WPI, разположен на уединен хълм, не изглежда или не се чувства като градски университет. И все пак точно надолу от "Хил", оживен колеж град очаква, с удобства, възможности и оживена културна сцена, може да се очаква от втория по големина град на Нова Англия.

годишен

От Homecoming до QuadFest до TouchTomorrow, университетът е домакин на редица ежегодни събития, церемонии, спортни състезания и образователни програми, които отпразнуват постижения, почитат традициите и предизвикват чувство за гордост, училищен дух и общността в WPI.

# 8

 • 25 КОЛЕГИЯ, В КОИТО ГРАДИТЕ СА НАЙ-ВИСОК ПОТЕНЦИАЛ
 • CNBC (2018)

# 1

 • ФАКУЛТЕТ, КОЙТО БЕЗОПАСНО СЪБИРА ИЗСЛЕДВАНИЯТА И ПРЕПОДАВАНЕТО
 • СТРАТЕГИЯТА НА СТЕНИТЕ / ВРЕМЕТО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ (2016)

ТОП 25

 • СТЪПКИ КОЛЕЖИ
 • ФОРС (2018)

# 5

 • КОЛЕЖИ НАЙ-ДОБРАТА ИЗПЪЛНЕНИЕ
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Места

Уорчестър

Address
Institute Road,100
01609 Уорчестър, Масачузетс, Съединени Американски Щати