Read the Official Description

Westcliff университет е създадена, за да осигури качествено образование за студенти, които искат да влязат бързо развиващите се области на бизнеса и образованието. Westcliff университет, които са получили първоначалното одобрение с Бюрото за Private след средното образование през 1993 г., предлага разнообразни програми в Колежа по бизнес и колегията на образованието. Учебна програма Westcliff университет се състои от дипломирани и бакалавърска степен програми в бизнеса и образованието, както и други програми за издаване на сертификати.

Докато само някои училища преподават теоретични концепции, Westcliff университет подготвя студентите за практическите и теоретични елементи, необходими на пазара на труда днес. Westcliff University предлага пълна работна студентите възможност да се запишат в иновативни онлайн и хибридна дистанционни курсове за обучение, които са удобни и достъпни.

Westcliff University подчертава значението на подготовката на учениците лично, академично и професионално. За да се гарантира на своите програми са иновативни, до актуална, и с високо качество, университетът има консултативен съвет програма, която включва ключови лидери от компании, включително Google, Yahoo, и Toyota, както и местни фирми и организации.

Global Perspective Академичните програми в Колежа по бизнес и Колеж на образованието наистина имат глобален фокус. Студентите, приемащи едновременно онлайн и хибридни Курсовете са с произход от страни като Китай, Германия, Индия, Нигерия, Перу, Тайланд и Виетнам. Освен това онлайн и хибридна курс ученици, родени в САЩ идват от различни етноси, като се гарантира, че най-различни гледни точки направи класната стая, така и онлайн дискусии информативна и динамична.

Учения в почти всеки курс в Westcliff University подчертават глобалния характер на предмета: дали тя е преподаване на английски като втори език в САЩ, в Аржентина, или на друго място; или, обучение за управление на отвъдморски департамент на бизнес или придобиване на стоки и услуги на международно ниво.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Westcliff University

MA TESOL Program произвежда завършилите с уменията да се обучават преподаване преподаватели, които изпъкват в ролята им като педагози, креативни учени и изследователи. Т ... [+]

MA TESOL Program произвежда завършилите с уменията да се обучават преподаване преподаватели, които изпъкват в ролята им като педагози, креативни учени и изследователи. Тази програма ще се подготвят учители за голямо разнообразие от позиции както в САЩ, така и в чужбина. Нашите ученици ще бъдат оборудвани със специализирани знания и практически умения за преподаване на английски език, за да говорещи други езици. След завършването си, те ще бъдат компетентни професионални педагози с доказани лидерски умения.... [-]

Съединени Американски Щати Irvine

Why Westcliff University

Location address
Irvine, California, 92612 US