Westcliff University

Представление

Прочетете официалното описание

Westcliff University е създаден с цел да осигури качествено образование за студенти, които желаят да влязат в бързо развиващите се области на бизнеса и образованието. Westcliff University , който получи първоначалното си одобрение с Бюрото за частно средно и средно образование през 1993 г. (www.bppe.ca.gov), предлага различни програми в Колежа по бизнес и Колежа по образование. Учебният план на Westcliff University се състои от дипломирани и бакалавърски програми по бизнес и образование, както и други сертификационни програми.

Докато някои училища преподават само теоретични концепции, Westcliff University подготвя учениците за практическите и теоретични елементи, необходими на пазара на труда днес. Westcliff University предлага на студенти на пълен работен ден възможност да се запишат в иновативни онлайн и хибридни курсове за дистанционно обучение, които са удобни и достъпни.

Westcliff University подчертава важността на подготовката на студентите лично, академично и професионално. За да гарантира, че програмите му са иновативни, актуални и висококачествени, университетът разполага с насоки и опит от членовете на Съвета на попечителите и програмен консултативен съвет, който включва ключови лидери от организации, включително Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Калифорнийския университет в Кабинета на президента, както и други местни и национални бизнеси и организации.

Места

Ървайн

Westcliff University

Address
92612 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 888-491-8686