Webber International University

Представление

Прочетете официалното описание

история

На 6 април 1927 г., Grace Knight и Роджър W. Babson основана Университета на която беше да носят фамилното име на тяхната внучка, Camilla Grace Уебър. Roger Babson е най-известен с приноса му в областта на икономиката и финансите, които са включени клоновете на Reports Babson е и авторството на редица бизнес публикации и книги. Сред многобройните му благотворителни вноски са създаването на няколко висши учебни заведения и сервиз на редица корпоративни бордове, както и дарение на няколко благотворителни фондации.

Първоначално Уебър е създадена като колеж за жени, с изключително за целите на преподаването жени за бизнеса. Това беше първото училище чартиран под образователни и благотворителни законите на щата Флорида, като организация с нестопанска цел.

Първите условията на кампуса Babson Park започнаха следния януари в сградата сега е известен като Стария Main, а есента класове бяха проведени в Бостън в хотел Ленъкс. Учениците посетиха часове по този начин, докато 1940, когато Babson Park стана постоянен кампуса на университета.

През 1950-те, настоящото езерото кампуса е завършена с освещаването на Грейс Knight Babson спомен студентски център и общежитието, последвано от сградата на класната стая Макконъл и Michael Parkhurst Уебър Auditorium / гимназия.

Уебър стана акредитиран от комисиите на колежи от Южен асоциация на колежите и училищата (SACS) през 1969 година. През септември 1971 г., първите мъжки студентите бяха допуснати до Колежа. По-нататъшен ръст на кампуса, настъпили през 1970 г. с добавянето на Camilla общежитие и зона за отдих George W Дженкинс. Посвещенията на комплекса за библиотека отбелязани на честването на 50-годишнината на Колежа през 1978.

През 1980-те години на Athletic Center Sabbagh е добавен в предостави отлични условия за волейбол и баскетбол.

1990-те са виждали разработването на програма за възрастни за ученици над 25 с две години предишен опит университет. Ученици услуги са били усилва от завършването на Doc Dockery Student съюза в която се помещава Снек бар н О-та, параклис, зали за игри, както и на уютно местенце, книжарницата университет.

Intercollegiate атлетика са били разширени през 1990. Уебър е член на НАЯ и Sun конференция на Флорида. Уебър жени участват в intercollegiate ниво в футбол, волейбол, тенис, бърз тур софтбол, бягане, голф, лека атлетика, докато Уебър мъже се състезават в бягане, футбол, баскетбол, тенис, бейзбол, голф, песен и област и футбол.

През 2002 г., конференция център на Rex R. Yentes е открит. Новата сграда се помещава компютърен кабинет, компютърна ателие, Център за кариерата на услугите, Прием Офиси и аудитория 325- седалка. в допълнение през есента на 2001 г., Университета откри нов фитнес център със спортна база за обучение и наскоро реновирани спортни съоръжения.

През 2002 г. Уебър добави intercollegiate футбол своята атлетична програма. Футболният отбор Уебър Warrior състезаваха в първия си пълен сезон през 2003. Залата за футбол шкафче и допълнителен фитнес център е завършен през лятото на 2003 г. заедно с опитно поле на кратко разстояние от основния корпус. Също така през лятото на 2003 г., се добавя един стадион 500 седалка и пълно осветление, за да бейзболното игрище.

През есента на 2003 г. Computer Information Systems голяма е добавен в академичните приноси. С добавянето на нова специалност, компютър мини-лаборатория е открит през лятото на 2004 година.

Уебър ще продължи да разпространява идеалите, предвидени от нейните основатели, построени върху твърд наследство от опит и знания, Уебър ще подготви бъдещите бизнес лидери, за да отговори на предизвикателствата на бъдещето чрез насаждане желание на иновативно мислене и творческо постижение.

Мисия

Мисията на Университета е да предложи на студентите масив от бизнес, либерални изкуства и науки, и предварително професионални учебни програми, които създават живота трансформира образователни възможности, което е практично в исковата си молба, международен обхват, както и мултидисциплинарен в общия си образование ядро. Студентите ще придобият задълбочени знания и опит в избраната от тях специалност, базирана на знания в широк различни дисциплини. Специален акцент е поставен върху повишаване на устна и писмена комуникация и умения за критично мислене.

Университетските награди степени на хотел нивата на бакалавърски и магистърски на места във Флорида и Северна Каролина, както и на ниво сътрудник във Флорида. Традиционна класната стая, онлайн, както и хибридна учебни среди са на разположение. Съществуват възможности за учениците да изготвят за курсовете и програмите на обучение в двете места чрез онлайн курсове и / или периоди на пребиваване в двата кампуса. Програми Уебър във Флорида се фокусират върху бизнес средата в световен мащаб, и подчертават, развитие на уменията в администрацията и стратегическо планиране, прилага съвременните бизнес практики, както и предприемачеството. Клон кампуса The St. Andrews в Северна Каролина предлага широк спектър от традиционни либерални изкуства и науки и предварително професионални програми на обучение.

Административен одобрение: 17 Ноември 2011 Одобрена от Уебър и St. Andrews настоятелства: 19 Декември 2011 Ревизираната: Февруари 2014

Акредитация

Регионална акредитация

International University Уебър (включително нейните клонове кампуси, St. Andrews University и St. Andrews @ Sandhills) се акредитират от Южното асоциация на колежите и училищата на Комисията относно колежи за възлагане градуса в Средно, Средно и нива на господаря. Свържете се с Комисията за Колежи в 1866 Southern Lane, Decatur, Грузия 30033-4097, обадете се 404-679-4500 или посетете http://www.sacscoc.org за въпроси относно акредитацията на International University Уебър.

Нормални запитвания за университета, като например изисквания за прием, финансова помощ, образователни програми и т.н., трябва да бъдат адресирани директно към университета, а не в офиса на Комисията. Комисията е да се свържем само ако има доказателства, че се появява в подкрепа на значително несъответствие на дадена институция с изискване или стандарт.

Бакалавър по бизнес администрация със специалности в:

 • счетоводство
 • компютърни информационни системи
 • Корпоративни комуникации
 • финанси
 • Hospitality Management туризъм
 • управление
 • маркетинг
 • Наказателно Management правосъдието
 • Sport Business Management

Бакалавър по Общи Бизнес Изследвания

Магистратура по бизнес администрация

 • В допълнение към традиционната MBA, Уебър предлага MBA в следните концентрации:
 • счетоводство
 • международен бизнес
 • Наказателно Management правосъдието
 • Sport Business Management

Факти за Уебър!

 • International University Уебър цветове официалното училище
 • В регионален Акредитирани и държавна Лицензиран.
 • IACBE Акредитирани.
 • Private, Independent, четири години coeducational Business University, плюс MBA.
 • Основана през 1927 година.
 • На 40 минути от Disney World между Lake Wales и Frostproof.
 • 110 Acre кампус граничи красива Crooked Lake.
 • По-корпус резиденции.
 • Ученици от 22 държави и 36 страни.
 • 90% от нашите студенти получават някакъв вид помощи или стипендии.
 • Признат в Princeton Review като "Най-добър в югоизточната част" и "Best Value" колеж.

Места