Прочетете официалното описание

Университет "Уошбърн" Е публична институция с повече от 7500 студенти и 1000 преподаватели и служители, участващи в повече от 200 академични програми. Нашите програми водят до сертифициране, асоцииран, бакалавър, магистър, доктор по медицинска практика и степени на юридическия доктор.

Всички наши програми се предлагат чрез Колеж по изкуства и науки и школите по приложни изследвания, бизнес, право и сестринство в жилищен комплекс от 160 акра в сърцето на Топека, Кан.

Основните либерални изкуства и професионални програми са обогатени от дългогодишни интерактивни взаимоотношения между университета и градската общност в Канзас.

Лесно е да се включите

В допълнение към широк спектър от академични възможности, студентите могат да участват в повече от 100 клубове и организации в колежа - от The Bod Squad, която подкрепя спортните програми на NCAA Division II на Washburn, до студентското правителство и извън него. Студентите, преподавателите и персоналът също могат да се насладят на многобройни доброволчески, културни и развлекателни възможности в университета и в общността Топека.

В Уамбърн качествено образование е достъпно

От основаването си през 1865 г. Уошбърн предоставя на студентите от всички сфери на живота място за реализиране на мечтите си. Днес наследството ни от достъпно, качествено образование за всички продължава.

 • Washburn ежегодно се класира като един от най-добрите колежи в Средния Запад от US News и World Report.
 • Повече от 70 милиона долара финансова помощ се предоставят на студентите годишно.
 • Стипендиите, отпускани от университетски ресурси, възлизат на 7,9 милиона щатски долара.
 • Жителите на Колорадо, Мисури, Небраска, Оклахома и Тексас заплащат резидентно обучение в Канзас.

Визия

Университетът Уошбърн е престижна публична регионална учебна институция в Midwest, която е призната като лидер на общността в осигуряването на превъзходен опит в обучението, насочен към преподаване, подготовка на завършилите за успех в избраната от тях професия и стимулиране на икономическата жизненост.

Мисия

Университетът Уошбърн обогатява живота на студентите, като им предоставя възможности да развиват и реализират техния интелектуален, академичен и професионален потенциал, което води до създаване на продуктивни и отговорни граждани. Ние сме ангажирани с високи постижения в преподаването, научната работа, качествените академични и професионални програми и високото ниво на взаимодействие между преподаватели и студенти. Ние развиваме и се ангажираме с взаимоотношенията, за да подобрим образователния опит и нашата общност.

Основни ценности

 • Почтеност: действа по честен, справедлив и етичен начин, създавайки култура на доверие, която се проявява във всички университетски дейности и вземане на решения.
 • Превъзходство: служи на нашата научна общност, като предоставя постоянно висококачествени програми, преподаване, услуги и стипендии.
 • Отчетност: осигуряване на академична, програмна и фискална цялост и стойност чрез разумно управление на ресурсите, поверени на университета.
 • Уважение: възприемане на разнообразието и третиране на колегите с любезност, откритост и професионализъм във всички взаимодействия, дейности и вземане на решения.
 • Сътрудничество: работа за общите цели с други в университета и общността, като същевременно оценяваме работата в екип, участието и разнообразието от идеи и перспективи.
 • Иновации: насърчаване, обмисляне и подпомагане на разработването на идеи чрез насърчаване на индивидуалната изобретателност и творчество и създаване на среда с възможности за растеж и промяна.

Нашите програми са напълно акредитирани от Комисията за висше образование.


Университетът Уошбърн е в състояние да предлага програми за дистанционно обучение в редица държави чрез членството ни в споразуменията за реципрочност на Националния съвет за държавни разрешения. SARA е доброволно споразумение между държавите-членки и американските територии, което установява съпоставими национални стандарти за междудържавно предлагане на курсове и програми за дистанционно обучение след средно образование. Съгласно настоящото споразумение, Washburn е упълномощено да предлага програми във всички държави, с изключение на Калифорния, Флорида и Масачузетс, които не са членове на SARA.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

Washburn University

Магистърската степен по наказателно правосъдие е предназначена да отговори на нуждите на професионалистите в областта на наказателното правосъдие и професионалистите, кои ... [+]

През м. Септември 2007 г. програмата MCJ на Университета на Уошбърн стана първата дипломирана програма в страната, която ще бъде сертифицирана по новите национални стандарти за сертифициране на Академията за наказателно правосъдие (ACJS).

Мисия

The Магистър по наказателно правосъдие (MCJ) Е предназначен да отговори на нуждите на професионалистите в областта на наказателното правосъдие и професионалистите, които желаят да подобрят своите знания, умения и таланти в областта на наказателното правораздаване.... [-]

Съединени Американски Щати Topeka
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Washburn University
Address
1700 SW College Ave,
66621 Topeka, Канзас, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 785-670-1010