Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Основана през 1834 г., Wake Forest се основава частна, coeducational колективен университет в Уинстън-Салем, Северна Каролина. Един от водещите институции на рода си, Wake Forest съчетава интимността на колежа либерален изкуства с академичната жизнеността на изследователски университет. В сърцето на Wake Forest е учител-ученик идеален. Професори са ангажирани с персонализирано обучение и на индивидуално развитие на техните ученици. Ръководейки се от нашето мото Pro Humanitate (за човечеството), Wake Forest е посветена на етично информирано образование в климат, който цени личностно израстване, общностно взаимодействие и индивидуална чест.

Развиване на цялостната личност

В училище за бизнес, нашата мисия е да се оформи цялата личност. Ние помагаме на бизнеса да създадат един по-добър свят чрез разработване страстен, етични бизнес лидерите които постигат резултати с почтеност, и си помислих, лидерство, което се вижда и положително въздействие върху практиката на бизнеса.

Каним студенти, които смятат, че изпълнението се определя от упорита работа, сътрудничество и характер, за да се присъединят към нас в оказване на положително и дълготрайно въздействие върху благородна професия на бизнеса.

значими резултати

Като резултат от нашия ангажимент, Wake Forest бизнес училището на последователно поставя сред най-добрите световни чрез големи класиране организации. Нашето внимание към компетентност и характер води до доказани резултати за висшисти, които се ползват с авторитета на завършване на изпитанията и нашите най-висок ранг програми, както и през целия предимствата на стабилна мрежа от бивши членове. Нашите възпитаници постигат личен успех, докато се ангажират с по-високи каузи. Силните основни философии на нашите бизнес програми произвеждат принципни лидери, които оказват влияние далеч извън територията на колежа и корпоративния свят.

Уейк Форест Reynolda Campus в Уинстън-Салем

Закрепване на региона Пиемонт-Triad на Северна Каролина, баланс на градския възможност и естествена красота Winston-Salem е последователно печели високи национални марки за качество на живот. Със средни температури приятни 69 градуса, на "Града на изкуствата и иновации" е жизнено важен център по средата между източните плажове Северна Каролина и западните планини. Уинстън-Салем, дом на основния корпус на Уейк Форест, е национално нарежда сред най-добрите места, за да започне бизнес от харесва на Forbes и пари Magazine, и Bloomberg Businessweek го включи сред десетте най- "Забавно" градове в Съединени щати.

перлата в короната на Campus Reynolda е Фарел Hall, Новият дом на Wake Forest University School на бизнес. $ 55 милиона, 130 хиляди квадратни съоръжение крак открит през есента на 2013 г., интегриране на състоянието на най-съвременните технологии и гъвкави учебни пространства с август грузинската архитектура да вдъхнови удобно, рационализирана сътрудничество между преподаватели и студенти.

Уейк Форест Charlotte Center

Опитът The Wake Forest е твърде важно да се ограничи до един и същ град. Втората ни кампус в най-големия град на Северна Каролина в Шарлот, се простира марката на Уейк Форест и поставя учениците още по-близо до концентрации на енергия в света на бизнеса. Основен финансов център с активи на второ място след Ню Йорк, на "Queen City" служи като щаб за гиганти като Банката на Америка и Wells Fargo, както и професионални спортни отбори като Каролина Пантери и Шарлот Хорнетс.

В отговор на утрояване на неговото непълно работно време населението MBA студент от 1995 г. насам, Събуждане университет Forest преместени му Шарлот кампус на близо 30 000 квадратни фута от космоса през 2012 година. Пребиваване близо до някои от най-влиятелните бизнес на града, на няколко крачки от най-разнообразни магазини и заведения за хранене на Uptown Charlotte, този градски кампус предоставя практическа удобство и състоянието на най-съвременните услуги за ангажирания, делови професионалисти, включени в нашите програми.

Уейк Форест университет е акредитиран от:

AACSB International, Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес, което представлява най-висок стандарт, към постигането на бизнес училища в света. Акредитирани институции потвърждават своя ангажимент за качество и непрекъснато усъвършенстване чрез стриктни и изчерпателни партньорска проверка.

The Southern асоциация на колежите и училищата на Комисията за колежи, която е регионален орган за акредитация на степен-отпускане на институциите за висше образование, да служи като общ знаменател на споделени ценности и практики между различните институции в южните щати, че наградата сътрудник, бакалавър , магистърска или докторска степен.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:


Wake Forest University - School of Business

Нашата 10-месечен Магистър (MA) в програма за управление е проектирана специално за последните либерални изкуства, науки и инженерни завършили студенти, които искат да се ... [+]

Получат конкурентно предимство

Нашата 10 месеца Магистър (MA) в програма за управление е проектирана специално за последните либерални изкуства, науки и инженерни завършили студенти, които искат да се отличат лично и професионално в днешния пазар. Като един от най-иновативните програми в завършил бизнес образование, магистърска програма се основава на уменията и знанията, придобити в своите проучвания бакалавърски ви подготвят за широк кръг от области и кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Winston-Salem Charlotte
Юли 2019
Редовно обучение
10 months
Кампус
Научете повече на английски
Wake Forest University - School of Business

Събудете магистър по счетоводство (MSA) университет Forest е един от най-добрите счетоводни програми в САЩ с несравнима скорост CPA пас, ние сме премиер набиране училище ... [+]

Вашият Masters в счетоводството води до измерими Success

Събудете Магистър университет Forest в счетоводството (MSA) е един от най-добрите счетоводни програми в САЩ с несравнима скорост CPA пас, ние сме премиер набиране училище за водещи фирми и исторически 100% от нашите студенти са наети по дипломирането.

Две възможности да печелят си MSA

Две семестър програма: За студенти, които влизат Wake Forest MSA програма, приели (или планират да приемат) предложение за работа, което ще започне след приключване на програмата. Студентите, които се занимават с програма завършил два семестъра през май.... [-]

Съединени Американски Щати Winston-Salem Charlotte
Август 2019
Редовно обучение
2 - 3 semesters
Кампус
Научете повече на английски
Wake Forest University - School of Business

В Wake Forest магистър по Бизнес Анализ програма (MSBA), вие ще научите напреднали методологии, за да се прилага за анализ на бизнес предизвикателства в редица функции и ... [+]

Започнете кариерата си в висока Demand областта на Business Analytics

Възможности в областта на бизнес анализи са избухнали като основни организации са приели данни задвижване и технология-фокусирани стратегии през почти всяка индустрия. в Уейк Форест магистърска степен по Бизнес Анализ програма (MSBA), Ще се научите напреднали методологии за данни да се прилагат в функции, вариращи от финанси до маркетинг и операции и човешки ресурси. Ние разработваме решават проблеми, които могат да вземат данни от прозрение, за да се отрази, и да добавят стойност към всяка организация, още от първия ден.... [-]

Съединени Американски Щати Winston-Salem Charlotte
Юли 2019
Редовно обучение
10 months
Кампус
Научете повече на английски

Wake Forest School of Business

Wake Forest University School of Business
Address
Wake Forest School of Business 1834 Wake Forest Road Building 60, Farrell Hall Wake Forest University
NC 27106 Winston-Salem, North Carolina, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 336-758-5422
Address
Charlotte, North Carolina, Съединени Американски Щати
Телефон
false