Wake Forest University - School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1834 г., Wake Forest се основава частна, coeducational колективен университет в Уинстън-Салем, Северна Каролина. Един от водещите институции на рода си, Wake Forest съчетава интимността на колежа либерален изкуства с академичната жизнеността на изследователски университет. В сърцето на Wake Forest е учител-ученик идеален. Професори са ангажирани с персонализирано обучение и на индивидуално развитие на техните ученици. Ръководейки се от нашето мото Pro Humanitate (за човечеството), Wake Forest е посветена на етично информирано образование в климат, който цени личностно израстване, общностно взаимодействие и индивидуална чест.

Развиване на цялостната личност

В училище за бизнес, нашата мисия е да се оформи цялата личност. Ние помагаме на бизнеса да създадат един по-добър свят чрез разработване страстен, етични бизнес лидерите които постигат резултати с почтеност, и си помислих, лидерство, което се вижда и положително въздействие върху практиката на бизнеса.

Каним студенти, които смятат, че изпълнението се определя от упорита работа, сътрудничество и характер, за да се присъединят към нас в оказване на положително и дълготрайно въздействие върху благородна професия на бизнеса.

значими резултати

Като резултат от нашия ангажимент, Wake Forest бизнес училището на последователно поставя сред най-добрите световни чрез големи класиране организации. Нашето внимание към компетентност и характер води до доказани резултати за висшисти, които се ползват с авторитета на завършване на изпитанията и нашите най-висок ранг програми, както и през целия предимствата на стабилна мрежа от бивши членове. Нашите възпитаници постигат личен успех, докато се ангажират с по-високи каузи. Силните основни философии на нашите бизнес програми произвеждат принципни лидери, които оказват влияние далеч извън територията на колежа и корпоративния свят.

Уейк Форест Reynolda Campus в Уинстън-Салем

Закрепване на региона Пиемонт-Triad на Северна Каролина, баланс на градския възможност и естествена красота Winston-Salem е последователно печели високи национални марки за качество на живот. Със средни температури приятни 69 градуса, на "Града на изкуствата и иновации" е жизнено важен център по средата между източните плажове Северна Каролина и западните планини. Уинстън-Салем, дом на основния корпус на Уейк Форест, е национално нарежда сред най-добрите места, за да започне бизнес от харесва на Forbes и пари Magazine, и Bloomberg Businessweek го включи сред десетте най- "Забавно" градове в Съединени щати.

перлата в короната на Campus Reynolda е Фарел Hall, Новият дом на Wake Forest University School на бизнес. $ 55 милиона, 130 хиляди квадратни съоръжение крак открит през есента на 2013 г., интегриране на състоянието на най-съвременните технологии и гъвкави учебни пространства с август грузинската архитектура да вдъхнови удобно, рационализирана сътрудничество между преподаватели и студенти.

Уейк Форест Charlotte Center

Опитът The Wake Forest е твърде важно да се ограничи до един и същ град. Втората ни кампус в най-големия град на Северна Каролина в Шарлот, се простира марката на Уейк Форест и поставя учениците още по-близо до концентрации на енергия в света на бизнеса. Основен финансов център с активи на второ място след Ню Йорк, на "Queen City" служи като щаб за гиганти като Банката на Америка и Wells Fargo, както и професионални спортни отбори като Каролина Пантери и Шарлот Хорнетс.

В отговор на утрояване на неговото непълно работно време населението MBA студент от 1995 г. насам, Събуждане университет Forest преместени му Шарлот кампус на близо 30 000 квадратни фута от космоса през 2012 година. Пребиваване близо до някои от най-влиятелните бизнес на града, на няколко крачки от най-разнообразни магазини и заведения за хранене на Uptown Charlotte, този градски кампус предоставя практическа удобство и състоянието на най-съвременните услуги за ангажирания, делови професионалисти, включени в нашите програми.

Уейк Форест университет е акредитиран от:

AACSB International, Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес, което представлява най-висок стандарт, към постигането на бизнес училища в света. Акредитирани институции потвърждават своя ангажимент за качество и непрекъснато усъвършенстване чрез стриктни и изчерпателни партньорска проверка.

The Southern асоциация на колежите и училищата на Комисията за колежи, която е регионален орган за акредитация на степен-отпускане на институциите за висше образование, да служи като общ знаменател на споделени ценности и практики между различните институции в южните щати, че наградата сътрудник, бакалавър , магистърска или докторска степен.

Места

Уинстън-Сейлъм

Wake Forest University School of Business

Address
Wake Forest School of Business
1834 Wake Forest Road
Building 60, Farrell Hall
Wake Forest University

NC 27106 Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 336-758-5422

шарлота

Address
шарлота, Северна Каролина, Съединени Американски Щати

Акредитации

AACSB Accredited