Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego

Представление

Прочетете официалното описание

Институтът за хотелиерски мениджмънт на Vatel в международния университет "Алиан" предлага уникално гостоприемство, насочено към американското управление. Качеството на образованието, съчетано с възможностите за платен стаж в някои от най-луксозните хотели в света, прави тези програми стъпка към брилянтна международна кариера.

Невероятните пейзажи на Сан Диего и ненадминатият климат го правят един от най-желаните изселвания на държавата и нация и над 3 милиона души имат късмета да го нарекат "дом", което го прави идеалното място за най-доброто пребиваване.

Един от най-семейните градове в Америка, Сан Диего е рай на почиващите, с целогодишни температури през седемдесетте години и почти постоянно слънце. Sunbathers и сърфистите са гарантирани, че ще намерят перфектния си плаж, а foodies ще открият изкушения в занаятчийските пивоварни, местните бистра и гурме ресторантите.

От вълнението на "Бродуей" на "La Jolla Playhouse" до европейското усещане за "Малка Италия" до новото школа на квартала Gaslamp, Сан Диего има нещо за всеки.

Бакалавърът и MBA с концентрации в хотелиерството и мениджмънта се предлагат в Института за хотелиерски мениджмънт в университета Алайтън в Сан Диего. Кампусът е сгушен в хълмовете на растителността Скрипс. Само на 10 мили от плажа и петнадесет мили североизточно от центъра на града, мястото предлага най-добрите "Америка's Finest City" може да предложи.

Кампусът в Сан Диего е дом на няколко учебни зали, лекционна зала и спортен център. Алианд сградите също съдържат няколко конферентни зали, два компютърни лаборатории, съоръжения за видео конферентна връзка, WiFi в целия университет и множество живописни места за учене. Сърцето на кампуса е наскоро прекроираната библиотека "Уолтър", която е облицована с банери на някои от най-известните сътрудници на университета като Авраам Маслоу и Карл Роджърс.

Приблизително 1 200 дипломирани студенти и 150 студенти се записват ежегодно в редица училища и програми.

Нашата мисия е да образоваме следващото поколение мениджъри и лидери за най-голямата и най-жизнена индустрия в света. Ние постигаме нашата мисия чрез ангажимент за отлични постижения в преподаването, силно сътрудничество с лидери в областта на хотелиерството, практически опит и безценна международна експозиция.

Студентите напредват във всяка програма в кохорти с курсове, приспособени към тяхната група. Структурата на кохортата гарантира, че учениците получават часовете, които трябва да завършат навреме.

Нашите преподаватели са експерти по управленско образование и се стремят да подготвят нашите студенти за успешна кариера в международното управление на гостоприемството.

Практическият професионален опит е основен елемент от нашите академични програми и предлага цялостно разбиране за индустрията на гостоприемството, което подобрява определянето и постигането на професионалните цели на всеки един от учениците.

Алиант Международен Университет е акредитиран от WASC Senior College и Университетска Комисия (WSCUC) , регионален акредитиращ орган, признат от американското министерство на образованието и същата агенция, в която са акредитирани други престижни калифорнийски и западни американски училища като Станфорд, USC и UCLA ,

Vatel САЩ е член на Националната асоциация за адвокатско адвокатско възпитание (NACAC) и се присъединява към Декларацията за принципите на добрата практика.

Места

Сан Диего

Address
520 West Ash Street
CA 92101 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: