Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Представление

Прочетете официалното описание

Институтът за хотелиерски услуги на Vatel в университета Alliant International предлага уникално гостоприемство, насочено към американското управление. Качеството на образованието, съчетано с уникални платени възможности за стаж в някои от най-луксозните хотели в света, прави тези програми стъпка към брилянтна международна кариера.

Лос Анджелис е един от най-разнообразните и активни градове на страната и развлекателната столица на света.97809_BannerHotels1.jpg

Често е известна с нейните инициали, LA, наречена Град на ангелите, Лос Анджелис е световен център на бизнеса, международната търговия, развлеченията, културата, медиите, модата, науката, технологиите и образованието.

Лос Анджелис се нарежда на третия най-богат град и пети най-мощен и влиятелен град в света, зад само Ню Йорк Сити в САЩ. Най-луксозните хотелски марки се намират в Лос Анджелис и околностите му.

Бакалавърът и MBA с концентрации в мениджмънта на хотелиерството се предлагат чрез Института за хотелиерски мениджмънт в университета Alliant International.

Комплексът на Алианд в Лос Анджелис се намира в Алхамбра, в западния район Сан Габриел в окръг Лос Анджелис. На 8 мили от центъра на центъра, кампусът в Лос Анджелис дава на студентите незабавен достъп до разтегатия метрополис. Програмите в Лос Анджелис може да не са на разположение на всички студенти. Моля, обърнете се към специалист по вписванията за подробности.97819_Group2photoshooting.jpg

Районът на обкръжението на кампуса е динамична концентрация на развлечения, бизнес и индустрия. Две трети от 100-те най-големи корпорации на държавата имат своето седалище в този кръг.

Кампусът разполага с 23 класни стаи, стая за видеоконферентна връзка, интегрирана компютърна класна стая, компютърна лаборатория, групови учебни зали и два студентски салона. Над 600 ученици са се записвали ежегодно в редица училища и програми.

Международният университет "Алиънт" е постигнал най-високото ниво на акредитация в Съединените щати; Университетската колежна и университетска комисия на WASC (WSCUC) , регионален акредитиращ орган, признат от американското министерство на образованието и същата агенция, в която са акредитирани други престижни калифорнийски и западни американски училища като Станфорд, USC и UCLA.

Мисията на Вател и Алианд е да обучава следващото поколение мениджъри и лидери за най-голямата и най-жизнена индустрия в света. Ние постигаме нашата мисия чрез ангажимент за отлични постижения в преподаването, силно сътрудничество с лидери в областта на хотелиерството, практически опит и безценна международна експозиция.

Практическият професионален опит е основен елемент от нашите академични програми и предлага цялостно разбиране за индустрията на гостоприемството, което подобрява определянето и постигането на професионалните цели на всеки един от учениците.

Студентите напредват във всяка програма в кохорти с курсове, приспособени към тяхната група. Структурата на кохортата гарантира, че учениците получават часовете, които трябва да завършат навреме.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Нашите преподаватели са експерти по управленско образование и се стремят да подготвят нашите студенти за успешна кариера в международното управление на гостоприемството.

Vatel САЩ е член на Националната асоциация за адвокатско адвокатско възпитание (NACAC) и се присъединява към Декларацията за принципите на добрата практика.

Места

Лос Анжелис

Address
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
CA 90010 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: