Virginia International University

Представление

Прочетете официалното описание

За Virginia International University VIU е университет с нестопанска цел, ангажирани с определяне на нов стандарт в областта на висшето образование. Чрез нашия студент-центриран подход, ние се стремим да предоставим най-положителна среда за живот, които съществуват навсякъде. Нашите програми са структурирани, за да се даде възможност на студентите голяма гъвкавост при проектирането и посоката на собствените си изследвания. В същото време, всеки студент се определя персонален наставник, който действа като ръководство при избора на курс и професионална ориентация. VIU предлага стипендии за обучение на високи потенциални студенти, защото вярваме, че доброто образование трябва да бъде на разположение на всички, включително и тези, които не разполагат с необходимите средства за извършване на висшето образование.

За да бъдат в крак с най-новите разработки в областта на технологиите и обучението, нашата учебна програма и материали, редовно се преразглеждат и променят и нашите инструктори получават допълнително обучение, както е необходимо. Като студенти близо до завършване на програмите си, Виу кариерни консултанти помагат да ги поставят в стажове и други работа-проучвателни позиции в местни фирми и организации.

Показателите за напредък в историята на вертикално интегрирано предприятие,

От основаването си през 1998 г., Virginia International University е постигнала значителен напредък в сложния процес на създаване на нов университет. По-долу са някои от най-важните събития от нашата институционална история:

Концепцията за Virginia International University е разработена от д-р Иса Sarac които след проучване на няколко места в САЩ, създадена VIU в Феърфакс, Вирджиния през август 1998 година. Държавният съвет на висшето образование за Вирджиния (SCHEV) разрешено VIU да започне Учителя на програма Business администрации 23 декември, 1998. SCHEV предоставена власт да предложи серия от Диплома и Сертификат програми на 9 август 1999 година. На 25 май 2000 SCHEV даде VIU степен-предоставящия орган за MBA програма и по-късно тази година получи разрешение да започне зрелостен изпит програма по компютърни науки и управление на бизнеса. Майсторът на науката в информационни системи започна на 24 април, 2003. Virginia International University проведе първото си започване на 04 май, 2006 с 20 завършили, посетили Кънтри Клуб окръг Феърфакс. Съветът за акредитация на независимите колежи и училища (ACICS), а национален акредитиращ агенция предоставена акредитация за Virginia International Университет през пролетта на 2008 г. (15 април). Съвместният комитет Резолюция Къща на Общото събрание на Virginia представени на университета с писмо "Оценявайки Virginia International University по повод на своята акредитация и 10-та годишнина" на 23 април, 2008.

Мисия

Мисията Virginia International University е да образова ученици от цял ​​свят, чрез високо квалифициран, също толкова разнообразен преподаватели и служители, като същевременно се стреми да предоставя академични програми в нивата на възпитаник, бакалавърски и сертификати, които пораждат интелектуалното любопитство, критично мислене и творчество спешно необходима в световната общност и с ангажимент за предоставяне на студентите със знанието за постигане на върхови постижения в областта на изследванията, стипендия, и творчески начинания.

Цели вертикално интегрирано предприятие, Learning

След дипломирането от International University Virginia, учениците ще могат да:

Помислете критично и креативно Общувайте ефективно в устна и писмена реч Демонстрира познания чрез научна дисциплина и да разберат, че дисциплината във връзка с по-големия свят Работете продуктивно като индивиди и групи в Използвайте своите знания и умения, за да има положителен принос за обществото Използвайте причина да се вземат решения, основани на разбирането на етиката, а зачитането на многообразието и на информираността по въпросите, свързани с устойчивостта Включете се в ученето през целия живот Exhibit професионална почтеност, лидерство и ефективни умения за съвместна работа

ФИЛОСОФИЯ

Като общност от студенти, служители и преподаватели, съставен от различни национални, културни и социални среди, вертикално интегрирано предприятие, насочено към подобряване на средата, в която свободата на мисълта и разнообразни тълкувания на човешките преживявания са ценени. Това е нашата надежда и очакване, че всеки член на университета ще се развие по-голяма информираност на и отзивчивост към колегите, както и на тези, извън нашия кампус, които са по-малко привилегировани. В изпълнението на тази мисия, университетът се стреми към ефективно използване на всички налични ресурси, за да се гарантира най-високо качество на обслужване на своите студенти, преподаватели и служители. Крайната цел на вертикално интегрирано предприятие, е не по-малко, отколкото за дипломирани учени от нравствено, интелектуално и професионално съвършенство, който не само ще направи по-добър живот за себе си и семействата си, но кой ще доведе пътя за по-добър свят за всички.

За да се увеличи мисията и философията на университета, вертикално интегрирано предприятие, е отдаден на следните цели:

За да наемат и задържат изключително разнообразна и преподаватели и служители в подкрепа на преподаването, изследванията и мисията на обслужване на университета За да издигнем среда за обучение на университета, за да се привличат и задържат отлични студенти от цял ​​свят, както и от САЩ За да предложи учебен опит извън класната стая, която се засили традиционно обучение и подготовка на учениците за глобалната работна сила За да предложи учебна програма до актуална, че е от значение, като се гарантира на всеки студент има следните компетенции: да мислят критично, да се разсъждава аналитично, за решаване на проблемите реалистично, и да общува ясно За да полагат усилия за осигуряване на успешни опции по наемане на работа за студенти

Места

Феърфакс

Address
4401 Village Dr
22030 Феърфакс, Вирджиния, Съединени Американски Щати