University of Illinois at Urbana-Champaign

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Илинойс?

Разположен в сърцето, Университетът в Илинойс осигурява най-високото образование с достъп до най-съвременни изследвания, като същевременно насърчава семейна атмосфера. Колежът по селскостопански, потребителски и екологични науки (ACES) разполага с пет специалности на магистърски професионални науки: Селскостопанско производство (включва науки за животни, растениевъдство и устойчиво производство), Биопреработка

Колежът по либерални изкуства

Въпреки че нашите специалности и концентрации със сигурност са многообразни, обединяващата тема е акцент върху ученето чрез извършване в класната стая и сътрудничество с партньорите в бранша. Нашата програма се ръководи от външен консултативен съвет, състоящ се от висше ръководство от многобройни компании от Fortune 500.

Какво правим и защо има значение

Нашият преподавател от световна класа работи за напредък в своите области, за да помогне за създаването на изобилна храна, енергия и здравословна среда.

Кабинетът на магистърската програма за професионални науки в Илинойс помага на студентите да се ориентират в образователния и кариерния си път. Този вид помощ доведе до 100% стаж в стаж и 92% процент на кариерно настаняване в рамките на 12 месеца след завършването. Входящите студенти също са сдвоени с един от над 200 PSM възпитаници за наставничество.

Кандидатствайте днес, за да се присъедините към семейството на университета в Илинойс.

Университетът в Илинойс току-що е класиран №1 за публичните университети в Средния Запад за най-добра възвръщаемост на инвестициите (възвръщаемост на инвестициите).

Urbana-Champaign е микро-градски оазис с достъп до представления от световна класа, художествени галерии, музикални заведения и други. Плюс това е кратко пътуване до Чикаго, Сейнт Луис и Индианаполис.

Кандидатствайте още днес!

Места

открито поле

Address
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 открито поле, Илинойс, Съединени Американски Щати