University of Virginia McIntire School of Commerce

Представление

Прочетете официалното описание

За Макинтиър

Училището по търговия в Макинтай се счита за едно от най-добрите бизнес училища в страната, предлагайки програми от световна класа на ниво бакалавър, завършил и сертификат. Бакалавърската програма на Макинтиър предлага на студентите бакалавърска степен по търговска степен; учениците могат да изберат да се концентрират в областта на финансите, счетоводството, маркетинга, управлението или информационните технологии.

В допълнение към бакалавърската си програма, McIntire предлага пет програми на ниво магистър. Програмата MS в търговията, магистърска степен по мениджмънт, е предназначена да подготви последните випускници на свободни изкуства, наука и инженеринг за кариера в бизнеса; MS в глобалната търговия, предлагана в партньорство с две реномирани бизнес училища - ESADE Business School в Барселона, Испания и Lignan College в Sun Yat-sen University в Гуанджоу, Китай - дава възможност на завършилите висше образование да развиват глобален бизнес умения, които могат да изплащат дивиденти през цялата си кариера. MS в счетоводната програма помага на новопостъпилите студенти по счетоводство да изострят аналитичните и технически умения, от които се нуждаят, за да постигнат отлични резултати в областта на счетоводството.

Магистърската програма по управление на информационните технологии (MS in MIT) е за професионалисти от ранна до средна кариера, които се стремят да развият своята кариера, като подобрят разбирането си за връзката бизнес-ИТ; MS Business Analytics (MSBA), която се осъществява в партньорство с Uarden School of Business на UVA, осигурява експертна подготовка в аналитични, технически и лидерски умения, необходими за трансформиране на наборите от данни в стратегически решения.

През 2019 г. MS в Търговията спечели първо място в програмата „Най-добър магистър по управление“ в САЩ от The Economist. През 2018 г. McIntire печели # 2 класирането сред бизнес програмите в САЩ от уебсайтовете за бизнес образование

През 2019 г., поети

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Мисия

В McIntire нашата традиция е иновация. Мисията на училището, приета през 2013 г., обхваща мантрата на McIntire:

Търговската школа McIntire е професионално училище, което се занимава със създаването и разпространението на знания, които оказват значително влияние върху идеите и действията на студенти, учени и бизнес лидери в целия свят. Училището McIntire се стреми да бъде най-добрата, най-новаторската, глобално фокусирана бизнес програма в света и да предлага висококачествени, иновативни, специализирани магистърски програми, също с глобална ориентация. Два важни елемента за постигане на върхови постижения и иновации в програмата са интегрирани и ориентирани към действие обучение и капитализиране на силните страни на нейния преподавател, персонал, студенти и възпитаници чрез силна култура и общност.

Петте основни принципа на тази мисия са качеството, иновациите, интеграцията, глобалната ориентация и общността. Тези принципи се подсилват последователно от преподаватели, служители, студенти, възпитаници и корпоративни партньори чрез срещи на преподаватели и служители на McIntire, двугодишни срещи с управителните съвети на McIntire, съставени от възпитаници и корпоративни партньори, както и различни комуникационни средства на McIntire, които включват списания McIntire, доклади и различни форми на електронни медии. Тези принципи водят до стратегически решения по отношение на програмите, учебните програми, преподавателите, персонала и развитието на студентите. С ангажираност към отлични постижения, новаторски дух, интегративна перспектива, оценка на глобализацията на бизнеса и силно чувство за общност, визията на училището е да развие учениците в лидери, които успешно живеят, работят, конкурират и допринасят за новите глобална реалност.

история

Университетът на Вирджиния е основан през 1819 г. от Томас Джеферсън. Неговото виждане за "академично село", където учените и студентите работят в тясно сътрудничество, остава от първостепенно значение.

Училището Макинтайър, основано през 1921 г. с дарение от Пол Гулой Макинтайър, силно подкрепя концепцията на Джеферсън за академично село. Бакалавърската му бизнес програма е постигнала силна национална репутация, а нейните магистърски програми по счетоводство, търговия, глобална търговия и управление на информационните технологии са високо класифицирани от работодателите. По същия начин, McIntire Business Institute предлага сертификационни програми за повишаване на кариерата за студенти, завършили студенти и работещи професионалисти.

Места

Шарлотсвил

Address
125 Ruppel Drive
22903 Шарлотсвил, Вирджиния, Съединени Американски Щати