Прочетете официалното описание

Университет на Вирджиния Darden Училище за бизнес http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ Университета на Вирджиния Darden Бизнес училище е един от водещите световни бизнес училища - класирана образование опит # 1 от The Economist (2012 г.). Darden предлага три формата на неговата степен MBA програма (MBA, MBA за изпълнителните директори и Global MBA за изпълнители), както и докторанти и изпълнителен Образование програми. Darden доставя най-добрият в света опит управлението на образованието чрез своята висока ангажираност учебна среда, която се характеризира с три основни елемента:

В метода казус потапя студенти в реалния живот бизнес ситуации, обхващащи отраслите, страни и дисциплини и да ги развива в пълна лидери, които са готови на всичко.

Darden е най-висок ранг преподаватели - последователно призната от Принстън преглед и Financial Times - е дълбоко ангажиран с професионално и личностно развитие на студенти и мениджъри. Дардън професори създават високо-енергийна, трансформираща опит в класната стая и предварително иновативно мислене в бизнеса чрез научни изследвания.

The здраво сплотена общност, съставена от студенти, преподаватели, служители и възпитаници, е един от най-сътрудничество в света. Дардън завършилите формират глобална мрежа от повече от 14 000 и остават свързани към Школата по време на техния живот, давайки назад през доброволчеството, филантропията и академичните среди.

Darden е завършил бизнес училището на Университета на Вирджиния, основана през Шарлотсвил през 1819 от Томас Джеферсън, третият президент на Съединените американски щати и автор на Декларацията за независимост. Мисията на училището е да се подобри света чрез разработване и вдъхновяващи отговорни лидери и чрез издигане на знанието.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага: