University of Texas Health Science Center at San Antonio

Представление

Прочетете официалното описание

Оформяне на бъдещето на здравните професии

Нашите ученици се развиват в опитни професионалисти в здравеопазването, които осигуряват напреднали нива на изключително сложни грижи.

Факултет и персонал

Ние сме лидери в образованието по здравни професии. Нашият факултет практикува в съответните области, като осигурява най-съвременна грижа за пациентите. Те преподават на нашите ученици най-новите методи и техники. Нашите преподаватели разбират текущите изследвания и го превеждат в класната стая и клиничен опит за нашите ученици.

Ние сме UT Health San Antonio. от UT Health San Antonio на Vimeo.

1-ви

Програма за директно въвеждане на дихателна помощ в Тексас

100%

Асистенти-лекари завършиха националния сертификационен изпит от първия опит

30

Години, обучаващи учениците111392_111361_SLP_155.jpg

Награди и почести

Нашите студенти и преподаватели са известни в цял Тексас и в нацията за техния ангажимент към своите пациенти, превъзходно образование и иновации.

Ние имаме отлични преподаватели, които са били почитани от своите връстници за тяхното преподаване, научни изследвания и стипендия. Ние имаме студенти, които са признати за тяхната изключителна клинична подготовка и тяхната отдаденост към общественополезен труд.

Нашата мисия е да подготвим отлични здравни специалисти и лидери, като същевременно напредваме в науката и практиката на здравните професии. Нашата цел е да бъдем признати като училище от световно ниво с програми, които са сред най-добрите в САЩ.

Дейвид С. Shelledy, Ph.D., RRT, FAARC, FASAHP111393_111362_SLP_274.jpg

Места

Сан Антонио

Address
Floyd Curl Drive,7703
78229 Сан Антонио, Texas, Съединени Американски Щати